Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza férjemet?
Sehogy, fel fpg őrülni téged, a gyerekeidet is.
Nagynéném két évig játszotta ugyanezt, kis híján belehalt a fájdalomba, de elhagyni nem tudta, mert közben szerette a férjét.
Aztán két év után dobta ki végre, azóta már jobban van, de ne tudd meg, mit éltünk át.
Férje el, ő bőgve hív, hogy "de megígérte, hogy marad"... és társai. Mindezt kb. havonta egyszer.
Azt hittem, már fejbecs.szem, hogy bssza már ki, de ennyire ne alázza meg magát.
Leírom barátnőm történetét.
Talán okulsz belőle.
Három éves volt a fia, mikor az élettársa félrement.
Elkezdődött az az agonia, amit te is levezettél.
Aztán, hogy ne is lássa, ahogy a párja írogat a nőjének, inkább folyton eljárt otthonról.
Mesélte, hogy bármennyire is szerette, egyszerűen nem bírta elviselni.
Az élettársa végül különköltözött, de továbbra is tartotta a két vasat a tűzbe. Szerintem valahol élvezte, hogy két nő is harcol a figyelméért.
Aztán barátnőm mrgismerkedett a játszótéren egy özvegy férfival. A kisfiaik egy idősek, nagy barátság lett köztük. A volt élettársa közben összebútorozott a nővel, és rájött hogy az egész kapcsolati romantika abból állt, hogy a nővel agonizáltak, és amint biztos, felvállalt kapcsolat lett, az első vita elfujta a rózsaszín ködöt.
Barátnőm majdnem visszafogadta. Aztán az első estén amikor az exélettársa a telefonját nyomkodta, rátört a zsigeri undor és félelem.
Kidobta a pasit. Utána még fél évig próbálkozott.
Végül összejött a fia barátjának az apjával, egy éve összeházasodtak.
Ha tudják, vigyék! - én mindig ezt vallottam.
Ha az egyik fél nem akarja a kapcsolatot, az már rég rossz. Márpedig csak az ilyen embert lehet elcsábítani. Olyan meg úgyse lesz mint régen. Ha ráerőlteted magadat, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!