Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Hogyan élte meg a dolgot?
9-es és mért nem tudod magad valamilyen tevékenységben kiteljesíteni - nevelésben, munkában, alkotásban - miért valami extrém "iszonyat vad szex" -után sóvárogsz. Mert telhetetlen és mohó vagy, nem tudsz uralkodni magadon, azért. Nagyon szét lehet vágni egy csald életét így. Volt ilyen ismerősöm, nő(33) két kicsi lány, kicsit "unalmas, de nagyon rendes férj - szétrúgta az egészet: és 10 év "iszonyat vad" kalandozás után sírva panaszkodott: nem tudtam, hogy milyen boldog voltam! ! !
Lehet, hogy valóban egy pszichológussal jó lenne megbeszélned.
tényleg keress egy JÓ lélekgyógyászt- segíteni fog (itt mi nem tudjuk ezt a feszültséget feloldani, szerintem.
1 kérdés: nem hagyták el szüleid egymást - 7 év után? nem volt valami trauma 7 éves korodban? vagy anyuka 30 éves korában? van az emberben egy tudatalatti sötét erő, ami "ismételni" akar ilyesmit.. az ilyet pl egy JÓ lélekgyógyász ki tudja oldani...)
igen, akkor mondom tovább: ezt akarja ismételni az ember -tkp azért, mert mint gyermek nem tudta megérteni, mi történt VELE (a szerettei hatására), és az emberben van egy vágy, a megértésre. Csak ha ez ezzel a sötét tudatalatti erővel elegyedik, nem megértés , hanem pusztítás lesz belőle. Ezért ha dolgozol rajta -segítővel, az kell! -, akkor ez világos lesz és teremtőerő (nem sötét pusztító) és szinte újrateremted valódi önmagadat.
Nagy belső munkát igényel. Racionális tudat kevés hozzá- túl kell lépni, a világosságba emelni ezeket a tudatalatti területeteket, amelyek nem hagynak békén! De erre gondol József Attila:
"Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!"
Mintha részben rólam írtál volna :) Én 39 vagyok és 14 éve vagyunk együtt. A családi minta sajnos válás és megcsalás, ami előttem van, és a szeretethiányom is közrejátszik.
Nehezítette a dolgot, hogy volt férfi a közelemben, akit megkívántam és ez kezdett kölcsönösnek tűnni. Felvillanyozott. Aztán megijedtem, észbe kaptam, mielőtt még bármi történt volna. Amit tettem:
1. Leültem beszélni a férjemmel, hogy nekem hiányzik egy kis szín a kapcsolatunkból, és próbáljunk meg bele több tüzet vinni stb. Megértette, változtattunk azóta pár dolgon és sokkal jobban érzem magam. Ha rosszabb passzban vagyok, akkor jelzem neki, hogy na most már el kellene mennünk randizni egymással stb...
2. Bejelentkeztem pszichológushoz, hogy a szeretethiányomat kikezeljük. Azt gondolom,nem várhatom el a férjemtől, hogy ő küzdjön ezzel nap mint nap. És nem szeretném, ha emiatt a családunk egysége veszélybe kerülne.
Szóval helyre lehet ezt tenni, hidd el! Nem kell a megcsalás! Gondolkozz el ezeken! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!