Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ha valaki szeret? Akkor mit tenne, ha nem szeretne?
Kiderült, férjemnek hosszú hónapok óta, ami azt jelenti kb másfél-két éve szeretője van. Egy állandó partner. Lebukott, de állítja szeret, nem akar elválni. De azért a másikat is szereti, fontos neki.
Ha valaki szeret valakit, a szemébe tud hazudni hosszú ideig?
Közel 20 éves házasok vagyunk.
Hogy most jobban szeret...ez vicc? Én akit szeretek, annak nem hazudok nap mint nap, nem nézem hülyének, tisztelem. Ebből, amit ő csinált, mi a szeretet meg a tisztelet jele? Lehet csak én nem látom. Talán ha csak egy botlás lett volna, elhinném, hogy rájön, jobban szeret, de ebből nekem sajnos nem ez jön le. És ezt sem bevallota, csak kiderült.
Nem szeret ő, csak jó neki, hogy van fedél, kaja, tiszta lakás.
NEM fogja otthagyni a puncit. Őt menni fog rendszeresen kezelgetni, téged meg hlyére vesz.
Túlórák, előbb bemenés, ide-da császkálás munkaügyben, stb.
Sok sikert a további balek életedhez - amit, ha nem akarsz, MOST válj el!
Tudom, miről beszélek, nagybátyám másfél éven át hazugságokkal etette nagynénémet, mire végre lelépett a másikhoz. Addig csak dugta, nagynéném meg totál kivolt. Most is maga alatt van, de ahhoz képest ez sokkal jobb, legalább tiszta helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!