Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt ilyen elkényelmesedés a gyerekek születése/ esküvő után?
A párommal 12 éve vagyunk együtt. Mindketten nagy családot szerettünk volna. Született is 3 gyermekünk, amikor még nem voltunk házasok. Röviddel a harmadik csemete születése után házasodtunk össze és azóta úgy érzem, hogy elkényelmesedett az élet minden területén. Olyan ez az egész, mintha kipipálta volna a főbb terveket és megnyugodva már semmit nem tesz azért, hogy az eddigi életünk továbbra is olyan maradjon mint előtte.
Ha beszélni próbálok vele, csak leint, hogy nincs itt semmi baj, azért otthon az otthon, hogy kicsit elereszthesse magát, hagyjam, mert fáradt stb. Még ezt is megérteném egy szintig, de amit művel, az már kicsit sok nekem.
Én vagyok a nő, ő a férfi.
Depresszió? Mégis mitől 1 hét alatt, mikor semmi nem változott sem az ő sem a mi életünkben?
Valóban nem 1 hete, mert 4 hónapja volt az esküvőnk és onnantól változott így meg.
A szüleimmel élünk együtt, különálló házrészben, de egy házban, már 10 éve és most ők is döbbenten állnak a változás előtt.
Akart a fene esküvőt! Szerinted vállaltam volna 3 gyereket élettársként, ha nekem életcélom az esküvő?
Ő kérte meg a kezemet többször is és én mindig igent mondtam. Az ő ötlete volt, hogy a 3. gyerkőc születése után legyen. Ebbe is belementem. Mégis, mit kellett volna tennem?
Kérhetek egy kort?
Bizonyos kor után a férfiaknál bekövetkezik egyfajta eligénytelenedés. Ezt nem sértésből mondom, de idősebb a párod?
Kapuzárás utáni depressziószerű dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!