Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnál is volt ilyen elkényelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is volt ilyen elkényelmesedés a gyerekek születése/ esküvő után?

Figyelt kérdés

A párommal 12 éve vagyunk együtt. Mindketten nagy családot szerettünk volna. Született is 3 gyermekünk, amikor még nem voltunk házasok. Röviddel a harmadik csemete születése után házasodtunk össze és azóta úgy érzem, hogy elkényelmesedett az élet minden területén. Olyan ez az egész, mintha kipipálta volna a főbb terveket és megnyugodva már semmit nem tesz azért, hogy az eddigi életünk továbbra is olyan maradjon mint előtte.

Ha beszélni próbálok vele, csak leint, hogy nincs itt semmi baj, azért otthon az otthon, hogy kicsit elereszthesse magát, hagyjam, mert fáradt stb. Még ezt is megérteném egy szintig, de amit művel, az már kicsit sok nekem.

2015. ápr. 3. 08:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Depresszió? Mégis mitől 1 hét alatt, mikor semmi nem változott sem az ő sem a mi életünkben?

2015. ápr. 3. 08:46
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak eddig nem vetted eszre, vagy nem akartad, hogy nem olyan mint 12 eve. Nem egy hete kezdodott.
2015. ápr. 3. 08:57
 13/26 A kérdező kommentje:

Valóban nem 1 hete, mert 4 hónapja volt az esküvőnk és onnantól változott így meg.

A szüleimmel élünk együtt, különálló házrészben, de egy házban, már 10 éve és most ők is döbbenten állnak a változás előtt.

2015. ápr. 3. 09:08
 14/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy o nem is akart hazasodni. Lehet, hogy neki jol volt ugy ahogy volt, esku nelkul? Lehet, hogy most o ugy gondolja, itt van, eskuvot akartal, most hagyjal beken, azt csinalok amit akarok?
2015. ápr. 3. 09:29
 15/26 A kérdező kommentje:

Akart a fene esküvőt! Szerinted vállaltam volna 3 gyereket élettársként, ha nekem életcélom az esküvő?

Ő kérte meg a kezemet többször is és én mindig igent mondtam. Az ő ötlete volt, hogy a 3. gyerkőc születése után legyen. Ebbe is belementem. Mégis, mit kellett volna tennem?

2015. ápr. 3. 09:39
 16/26 anonim ***** válasza:

Kérhetek egy kort?

Bizonyos kor után a férfiaknál bekövetkezik egyfajta eligénytelenedés. Ezt nem sértésből mondom, de idősebb a párod?

Kapuzárás utáni depressziószerű dolog...

2015. ápr. 3. 09:41
 17/26 A kérdező kommentje:
A férjem 36 éves én 34.
2015. ápr. 3. 09:45
 18/26 A kérdező kommentje:
Neki ezt nem mondom, de lassan már annak is jobban örülnék, ha lenne valakije, mint ennek a leépülésnek.
2015. ápr. 3. 09:48
 19/26 anonim ***** válasza:
akkor váljatok el névleg.
2015. ápr. 3. 10:05
 20/26 Bence_ ***** válasza:
Betegség?
2015. ápr. 3. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!