Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti el mennétek így Balatonra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el mennétek így Balatonra vagy nem?

Figyelt kérdés

A haverjaim nyárra terveztek balatoni leruccanást és hívtak engem is.

De csak engem és ez a feleségemnek nagyon rosszul esett amit meg is értek igazából.

El mennék de nem nélküle. Fordítva a helyzetben nekem is sz.rul esne ha elmenne ő nélkülem. A haverok meg persze ezt így nem akarják.

28/F

2015. ápr. 2. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Azt írod, fordított helyzetben neked sem esne jól.

Akkor mi a kérdés?

2015. ápr. 3. 09:26
 12/22 A kérdező kommentje:

Már nincs kérdés :)

Tegnap este meg beszéltem a haverokkal, hogy így nem megyek max egy napra le ugrok.

Elmondtam nekik, hogy legközelebb ilyen hosszabb programra ne is hívjanak ha nem látják szívesen a feleségem.

Meg értették, elnézést kértek a tapintatlanság miatt.

Azért nálunk nem így működnek a dolgok, nem is vagyunk híve az egyikünk erre a másikunk arra dolognak.

Ez nem azt jelenti, hogy nem megyünk el a másik nélkül de nem napokra.

2015. ápr. 3. 09:32
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
6-os tudod a barátság mindennél fontosabb. Nyálasan hangzik, de egy barát az barát a feleség meg feleség más kutya. Szóval én se hívnám le a feleségét csak őt ha barátom. Kan buli lesz nincs ott keresnivalója egy csajnak. Bár nálunk is mindig ott a haver b.nője de eddig nem kifejezetten kan buli volt. :D
2015. ápr. 3. 10:21
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Hú de sok itt a "párom a legfontosabb a barátokat le kell szarni" női vélemény. Már kicsit elkeserítő... Ha kifejezetten kan buli lenne akkor szerintem nincs jogod megsértődni, hogy nem hívták a párodat, max. nem fogadod el a meghívást.
2015. ápr. 3. 10:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
13, a barátság mindennél fontosabb? Azért ezt gondold át. Fontos, igen, az élet egyik szelete, de ha a kislányod eléd áll, hogy inkább maradj vele otthon játszani, mint hogy a haverokkal elmenj sörözni, akkor azt mondod neki, hogy ne haragudj, de a barátaim fontosabbak? Egy normális ember életében a legfontosabb a család, a saját családja. A felesége és a gyerekei. Utána jön minden más. Ez nem azt jelenti, hogy nem mehet el időnként, mint írtam én is elugrok néha pár napra fesztiválozni vagy barátokkal nyaralni. Nem baj az, de nem a barátaim a legfontosabbak az életemben, hanem a családom.
2015. ápr. 3. 10:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Nálam azért nem a barátság a leg fontosabb.

Hiszen nem a barátaimmal akarom le élni sz életem hanem a feleségemmel.

Na mint előző valaszomban írtam a problémat meg oldottuk.

2015. ápr. 3. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg menj el. Ha csak haveri buli, akkor miért is kéne mennie az asszonynak? Kérdem én nő létemre. A férjem is ment már le a haverjaival bulizni, én sem mentem, ahogy ő sem jön, ha én a barátnőimmel megyek.
2015. ápr. 3. 13:02
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem egy napos buliról lett volna szó hanem 5 napos nyaralásrol.

De úgy hiszem ezt már le irtam.

Én sem szeretnék így menni.

2015. ápr. 3. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Értettem, az eredeti kérdésre válaszoltam, de mindegy. A kérdésem továbbra is fenntartom, hogy ha a barátnők mennének valahova, akkor te menni akarnál? Csak mert ő megy? Értem, hogy napokra nem mentek egymás nélkül. De válaszoltál a kérdésre.
2015. ápr. 3. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem mennék. És igen, a párom az első, főleg ha már összeházasodtunk. A barátok csak másodlagosak.
2015. ápr. 7. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!