Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjhez mentem, de anyukámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez mentem, de anyukámnak nem tudok nemet mondani. Jogosan fenyeget válással a férjem?

Figyelt kérdés
Én úgy lettem nevelve, hogy anyukámnak mindig igaza van és ha kérdez valamit, akkor őszintén el kell mondani mindent. Őszintén szólva elég kíváncsi természet. A férjem azt mondta, hogy a mi életünk nem tartozik anyukámra. De én ilyent mondani se merek anyukámnak. Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy ez a természetes?

2015. ápr. 2. 17:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lehet a férjednek. Belegondoltál a helyzetébe? Érthető hogy a válás megfordult a fejében . Amíg nincs gyerek ez a legésszerűbb megoldás, ha te természetesnek tartod hogy anyukád mindent tudjon rólatok.
2015. ápr. 2. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te örülnél, ha az anyósod minden titkodat tudná, mert a férjed fél tőle?
2015. ápr. 2. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hazudnod neki/ha már annyira az őszinteségre élezted ki a kérdésed/,de mondd meg,hogy vannak dolgok,amik nem tartoznak rá.Hiába kérdez,nem mondod el.

Nálunk anyósom próbálkozott ilyesmivel sikeresen egy darabig,közölte,neki mindenről tudnia kell.A jelenlétemben érdeklődött pl. a férjemtől arról,hogy hányszor szeretkezünk stb.A másik oldalról mondom neked:tudod milyen megalázó,mikor elmesélik,hogy hányszor,hogyan stb.Várandósként szülés előtt 2 héttel az anyósom még azzal is megbántott,hogy a fia nem szül,ki kell majd szülés után is rendszeresen elégítenem.Akkor csúnyán összevesztünk a férjemmel,de végre megértette,hogy csak ránk tartozik a szexuális életünk,és leállította az anyját.

Jogosan fenyeget a férjed válással,megértem.

Változtass!

2015. ápr. 2. 20:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Te jó ég, és én még azt hittem annak idején, hogy a volt anyós-jelöltem mindenbe beleüti az orrát!

Komolyan megáll az eszem az ilyentől. Gondolom, az is totál rendben lett volna anyósod részéről, hogy ha te faggatod ki az apósodat a szexuális szokásaikról, a szexuális életük részleteiről, pl. hogy annak idején a szülés(ek) utáni hat hétben milyen módon és milyen gyakran elégítette ki a felesége!

Azért megnézném az anyósod fejét, mikor ezekről érdeklődsz a családi ebéd közben! :-))

2015. ápr. 2. 21:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, kamu...

Jézusom. Attól, hogy így neveltek, attól ez még nem természetes. Ne haragudj, lehet, hogy el fogsz ájulni ettől, ha ezt olvasod, de anyukád egy hülye tekintélymániás tyúk, aki szarul nevel.

Te most már a férjeddel alkotsz egy családot, és hozzá jobban kell alkalmazkodnod, mint anyádhoz. Te még éretlen vagy családalapításra...

2015. ápr. 2. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért vett el? Teljesen jogos, ha válni akar.
2015. ápr. 3. 00:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi már nem élünk együtt...

Mi, felnőttek ezt úgy látjuk, hogy a házassággal egy új család jön létre. Erre mindig az volt a válasz, hogy nem akarhatom, hogy ezután lesz*rja a szüleit.

A között, meg a között, hogy kifecsegi a legintimebb dolgainkat, meg az én fájdalmas emlékeimet, azért széles sáv van.

Olyan meg nincs, hogy valakinek mindig igaza van.

2015. ápr. 4. 00:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igaza van a férjednek, nem szabad hogy mindenről tudjon anyukád. Az enyém is ilyen volt, én se tudtam leépíteni a beleszólásosdit, csak úgy hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot. 2 év után beszéltem vele először, addigra kialakítottuk a saját életünket a párommal, már anyám is tudja hogy hol a helye (nagyjából), és én sem hagyom magam manipulálni. Igenis vannak előtte titkaim, egyszerűen nem minden tartozik rá.

Nagyon nehéz egy ilyen anyával, de hidd el hogy sokkal szabadabb leszel te is, ha független leszel tőle teljesen. Kívánom, hogy a te anyukád értsen a szép szóból is, és ne legyen szükséged ilyen drasztikus lépésre!

2015. ápr. 4. 21:41
 19/22 anonim ***** válasza:
pff.. anyám is kíváncsi volt és előítéletes, de az őszinteség ilyenkor annyi volt hogy hazudtam valamit vagy azt mondtam amit tudtam hogy hallani akar, vagy tetszik neki. ma már nem csinál ilyet, és nocsak, tök őszintén tudok vele beszélni, meghallgatom, és még van hogy én segítek neki. ha tudom hogy valamit nem fogadna el, nem értene egyet, azt nem mondom el, minek terheljem és gerjesszem a konfliktust.
2015. ápr. 6. 17:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy lettem nevelve, hogy minden hülyeségen aggódni kell, és ha nem kitűnő egy gyerek az iskolában, akkor nem lesz belőle senki. Ha téged arra nevelnek, hogy egyél minden nap 3 kiló cukrot, akkor felnőttként is ezt teszed? A férjed jogosan várja el, hogy ne ossz meg mindent édesanyáddal. Elhiszem, hogy nehéz ellentmondani, de ha egyedül nem megy, keress fel egy pszichológust, aki segít megtanulnod nemet mondani.
2015. ápr. 7. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!