Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsút szerveznek, striptíztáncosok lesznek, de nem hivatásos hanem egy ismerős csajok, meredek szerintem, szerintetek?
A baráti társaságban nősül az egyik pasi, pár jó barátja összefogott (mi nem vagyunk benne, mert nem leszünk otthon az időpontban) hogy csinálnak neki legénybúcsút és lesz striptíz is (én amúgy nem pártolom ezt, nem tudom miért de nem fér bele, másként néznék ezekután a barátomra, ti?) de nem hivatásosok a lányok hanem egy régebbi ismerősök, akik közül egy tetszett a srácnak régen.
A menyasszony nem tud erről. Szerintetek?
Ez az egész szerintem a haveroknak nagyobb buli.
Én, ha menyasszony lennék, nagyon nem örülnék neki. A hivatásosaknak sem annyira, de az azért mégis egy másik szint, hogy olyan csajok, akikkel rendszeresen bratyizik, köztük olyan, aki anno tetszett is neki... és akkor utána nyilván a pasi lenne kiakadva, ha a menyasszony megtudná, és megmondaná neki, hogy mivel rájuk csorgatta a nyálát, nem szeretné, ha többet találkoznának.
Mondjuk szerencsére a páromnak nincs ilyesmi elképzelése a legénybúcsúról... hanem kb. olyasmi, hogy 2-3 haverral összeülnek borozni meg beszélgetni, és a haverok sem ezek a sztriptízescsajt-beszervező típusok.
Az házasság normális esetben két szerelmes ember intézménye.
A nagy nap előtt mégis ki az a férfi aki mindenféle rib**cot akar bámulni? Ha valaha is lesz esküvőm, akkor minden havernak elmondom majd, hogy mellőzzük a táncos és ilyen-olyan csajokat. Nőtlenül jöhetnek minden mennyiségben. Viszont mikor kapcsolatban vagyok hagyjanak ezzel.. Főleg az esküvőm előtt. Ez nem korrekt. Ez az egész legénybúcsús hagyomány is teljesen okafogyott. "Utolsó alkalom még szabad a srác!" De hiszen a járás alatt is illene hűségben élni. Az esküvő jó esetben nem változtat semmit a kapcsolat minőségén. Pl a nő nem lesz csodás barátnőből sárkány egy esküvő miatt. Módfelett nagy ostobaság ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!