Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsút szerveznek, striptíztáncosok lesznek, de nem hivatásos hanem egy ismerős csajok, meredek szerintem, szerintetek?
A baráti társaságban nősül az egyik pasi, pár jó barátja összefogott (mi nem vagyunk benne, mert nem leszünk otthon az időpontban) hogy csinálnak neki legénybúcsút és lesz striptíz is (én amúgy nem pártolom ezt, nem tudom miért de nem fér bele, másként néznék ezekután a barátomra, ti?) de nem hivatásosok a lányok hanem egy régebbi ismerősök, akik közül egy tetszett a srácnak régen.
A menyasszony nem tud erről. Szerintetek?
Ez az egész szerintem a haveroknak nagyobb buli.
A kérdés az, miért nem a kapcsolat előtt nézett sztriptízt. Szingliként nézhette volna orrba-szájba. De inkább erőltetik ezt az amerikai filmes hóbortot, még ha a párjuknak esetleg rosszul is esik, no problem, fogadja el! Elég önző felfogás.
Legény/leány búcsút lehet úgy is tartani, hogy jelmezben hülyéskedsz az utcán a járókelőkkel aztán beültök kajálni valahova.
Meredek igen.
Főleg annak tudatàban hogy bármi megtörténhet, és ha a menyasszony megtudja óriási balhé is lehet ebből... na jól fog akkor kezdődni a házasélet...
Nekem saját tapasztalatom van e téren. Kiderült esküvőnk után nem sokkal hogy bizony a legénybúcsún megcsalt.... aztán még az esküvő előtti èjszakát is a csajjal töltötte.... borult a bili, azóta exférj lett belőle.
"hanem egy régebbi ismerősök, akik közül egy tetszett a srácnak régen." sztem meg ez a probléma. hogy olyan lány riszálja magát neki akit ismer és aki tetszett neki!
Engem legalábbis sokkal jobban zavarna mintha egy vadidegen de hivatásos nő csinálná aki, tudná meddig mehet el (most vonatkoztassunk el attól hogy meg lehet dugni is, mert sztem nem kötelező). én veszélyesebbnek látom azt a lányt akit ismer pláne hogy régen bejött neki!
A menyasszony nem tud róla. Hm ne te szólj neki! De sztem joga lenne tudni róla. És én a helyében ha te így akkor én is alapon kérném pasit a leánybúcsúra!
Amúgy aki meg akarja (vagy már egyébként is megcsalja) a másikat annak meg tökmindegy, aki meg alapból hűséges (és/vagy már kiélte magát) az hűséges lesz attól függetlenül ki riszálja fenekét az arcába.
A leírtak alapján a vőlegény haverjainak van igénye erre.
A barátnőmnek azért volt táncos-vetkőzős fiú mert a lelendő férjének is volt sztiptizes csaj. Nem volt rá igénye és inkább kiszaladt volna amikor meztelenül beleülte a pasi az ölébe.
Itt minden szólhat a poénról lehet flörtölni a csajjal, meg lehet vérkomolyan venni hogy ez az utsó éjszaka és ami belefér... De aki így gondolkodik az sztem már hamarabb is félrement és később is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!