Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem fog a házasságunkban problémát okozni?
Állapotosként orvosi utasításra most, az utolsó két hónapban tiltott a szex.
De sajnos nekem előtte sem volt hozzá nagy kedvem, kifejezetten a szexet nem is kívántam.
Ha próbálkoztunk akkor pedig nagyon fájt.
Igy maradt a többi fajta öröm szerzés.
A férjem nagyon megértő, nem haragszik rám.
Sokszor romantikázunk, sokat beszélünk erről a dologról. Síkosítót is próbáltuk mégis ugyan úgy fájdalmat okoz a szex.
Csak már én érezem magam olyan rosszul :(
Akinek volt ilyen problémája a baba érkezése után ugye megoldott?
Nem szeretném, hogy férjemmel emiatt eltávolodjunk egymástól.
29/N
Azét úgy gondolom én is, hogy próbálok meg tenni mindent, hogy ne legyen probléma.
Elég szomorúnak tartom mikor közösen vállalt baba után, azert a férfiak is tudják hogy mivel járhat, nem tudnak a gatyájukban maradni.
Persze a nőn is sok minden múlik, de vannak ennél durvább esetek is.
Köszönöm mindenkinek. Remélem a baba után a fájdalom elmúlik és minden a régi lesz.
Nekem is fájt terhesség alatt,meg úgy éreztük mindketten hogy annyira össze szűkűltem,hogy alig fért be,de ezeknek valszeg pszichés oka volt,lehet nálad is,féltjük a babát tudat alatt.Szülés után a 6 hetes kontrollon zöld utat kaptunk,ezek után soha többet nem volt gond a szexel.
Szerintem nagyon durva válaszokat kaptál helyenként,nem tudom,de nem hiszem,hogy állatok vagyunk akik nem bírnak ki 2 hónapot és máshoz járnak "üríteni".Az olyan ember inkább ne alapítson családot...
Szia. Nekünk szabad volt a szex terhesség alatt,de én mégis képtelen voltam rá. Nagyon féltettem a babát,na meg folyton volt valami fertőzésem ami miatt nem lehetett. 9hónap alatt kb 10-12* voltam együtt a férjemmel,de megértette. A szexen kívül mást is csinálhattok ami örömet okoz a férjednek,esetleg neked is :P
Mióta megvan a baba,az első 6hét volt nagyon rossz. A 6hetes kontroll után visszatértünk a megszokott szexuális életünkhöz. Szerencsére a kislányom 1napos kora óta egyszer kel fel éjszaka,vagy már egyszer se(3hónapos),így van időnk egymásra is este mikor haza jön a munkából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!