Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem fog a házasságunkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem fog a házasságunkban problémát okozni?

Figyelt kérdés

Állapotosként orvosi utasításra most, az utolsó két hónapban tiltott a szex.

De sajnos nekem előtte sem volt hozzá nagy kedvem, kifejezetten a szexet nem is kívántam.

Ha próbálkoztunk akkor pedig nagyon fájt.

Igy maradt a többi fajta öröm szerzés.

A férjem nagyon megértő, nem haragszik rám.

Sokszor romantikázunk, sokat beszélünk erről a dologról. Síkosítót is próbáltuk mégis ugyan úgy fájdalmat okoz a szex.

Csak már én érezem magam olyan rosszul :(

Akinek volt ilyen problémája a baba érkezése után ugye megoldott?

Nem szeretném, hogy férjemmel emiatt eltávolodjunk egymástól.

29/N

2015. ápr. 1. 18:31
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Azét úgy gondolom én is, hogy próbálok meg tenni mindent, hogy ne legyen probléma.

Elég szomorúnak tartom mikor közösen vállalt baba után, azert a férfiak is tudják hogy mivel járhat, nem tudnak a gatyájukban maradni.

Persze a nőn is sok minden múlik, de vannak ennél durvább esetek is.

Köszönöm mindenkinek. Remélem a baba után a fájdalom elmúlik és minden a régi lesz.

2015. ápr. 1. 19:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Feltehetőleg a férjed egy intelligenes ember, és nem egy ösztönlény szintjén maradt ősember. Innentől kezdve nyilván tisztában van vele, hogy a terhesség a nő szervezetében rengeteg változást idéz elő, így teljesen normális, hogy adott esetben nem kívánja a szexet. Szerintem értelmes ember ezért nem "neheztel" a feleségére/párjára. Eszembe se jutna, hogy ezért kellemetlenül érezzem magam, jó is lenne, kihordom, megszülöm az ő gyerekét is, szerintem ilyenkor egy nőnek nagyobb gondja is van, mint hogy szex legyen-e vagy se.
2015. ápr. 1. 19:16
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Elégítsd ki szájjal.
2015. ápr. 1. 19:23
 24/27 Ditta323 ***** válasza:
Nekem terhesség alatt semmi gondom nem volt. Szülés utáni kontrollon zöld utat kaptunk. Hiába használtunk sikositót akkor is fájt a szex. Férjem teljesen megértő volt, nem erőltetett semmit. Majd 7 hónap kellett, hogy ne fájjon. A lényeg, hogy ne add fel, és sok boldogságot, erőt és kitartást!
2015. ápr. 1. 19:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, és értelmes a férjed, akkor hidd el, semmiféle problémát nem fog okozni ez a konkrét szex nélküli pár hónap! Ez 100%! A baba megszületése után meg, remélhetőleg már semmi problémád nem lesz és menni fog a dolog. Nyugi! :)
2015. ápr. 2. 08:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt terhesség alatt,meg úgy éreztük mindketten hogy annyira össze szűkűltem,hogy alig fért be,de ezeknek valszeg pszichés oka volt,lehet nálad is,féltjük a babát tudat alatt.Szülés után a 6 hetes kontrollon zöld utat kaptunk,ezek után soha többet nem volt gond a szexel.

Szerintem nagyon durva válaszokat kaptál helyenként,nem tudom,de nem hiszem,hogy állatok vagyunk akik nem bírnak ki 2 hónapot és máshoz járnak "üríteni".Az olyan ember inkább ne alapítson családot...

2015. ápr. 2. 08:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia. Nekünk szabad volt a szex terhesség alatt,de én mégis képtelen voltam rá. Nagyon féltettem a babát,na meg folyton volt valami fertőzésem ami miatt nem lehetett. 9hónap alatt kb 10-12* voltam együtt a férjemmel,de megértette. A szexen kívül mást is csinálhattok ami örömet okoz a férjednek,esetleg neked is :P

Mióta megvan a baba,az első 6hét volt nagyon rossz. A 6hetes kontroll után visszatértünk a megszokott szexuális életünkhöz. Szerencsére a kislányom 1napos kora óta egyszer kel fel éjszaka,vagy már egyszer se(3hónapos),így van időnk egymásra is este mikor haza jön a munkából :)

2015. ápr. 2. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!