Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem fog a házasságunkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem fog a házasságunkban problémát okozni?

Figyelt kérdés

Állapotosként orvosi utasításra most, az utolsó két hónapban tiltott a szex.

De sajnos nekem előtte sem volt hozzá nagy kedvem, kifejezetten a szexet nem is kívántam.

Ha próbálkoztunk akkor pedig nagyon fájt.

Igy maradt a többi fajta öröm szerzés.

A férjem nagyon megértő, nem haragszik rám.

Sokszor romantikázunk, sokat beszélünk erről a dologról. Síkosítót is próbáltuk mégis ugyan úgy fájdalmat okoz a szex.

Csak már én érezem magam olyan rosszul :(

Akinek volt ilyen problémája a baba érkezése után ugye megoldott?

Nem szeretném, hogy férjemmel emiatt eltávolodjunk egymástól.

29/N

2015. ápr. 1. 18:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

2# nem vagyunk állatok.. ha valaki szereti a feleségét, közös gyermeket vállal vele, akkor ki fogja bírni azt a néhány hónapot amíg úgy nem tud vele együtt lenni.

aki ilyenkor egyből máshoz fut, az amúgyis megtenné!! ez a véleményem

kérdező: szülés után kell majd azért pár hét hogy minden visszaálljon. és igen, már ott lesz a baba,fáradtabbak lesztek, kevesebb időtök. de meg fog oldódni, ahol erős a kapcsolat, ott át kell tudni vészelni ezt a pár átmeneti hónapot!

2015. ápr. 1. 18:48
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Tényleg nem tudjátok értelmezni amit a kérdező ír? Nem a 2 hónapos kihagyás a probléma.
2015. ápr. 1. 18:52
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha valóban csak a terhesség alatt érezted a fájdalmat, akkor az lehet a terhesség miatt, de azért én utánajárnék, hogy nincs-e valamilyen fertőzésed, mert a terhesség sajnos sokaknál kihozza és a fertőzés okozhat nemi élet közbeni fájdalmat.

És én abban látom a legnagyobb probléma lehetőségét, hogy írtad, hogy előtte sem volt igazán kedved hozzá, nem igazán kívántad a szexet. És elhiszem, hogy mindent megbeszéltek, meg megoldjátok máshogy, de van, amikor igen is szexre vágyik az ember és nem feltétlenül elégszik meg a máshogy módon. És ezt most nem a terhesség alatt értem, mert nyilván ez egy olyan állapot, amikor ha azt mondják, hogy nincs szex, akkor nincs szex. De ha már nem leszel terhes és hosszú távon nem fogod kívánni a szexet és éppen ezért nem is lesz kielégítő számban szexben része a párodnak, egy idő után, ha viszont igényelni fogja, akkor valóban lehet ebből gond. Mert úgy érzi majd, hogy nem kívánod, nem akarod őt igazán, ő vágyna rá, de nem kapja meg tőled...

2015. ápr. 1. 18:53
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor nem 2 hónap, hanem 6 hónap. Lényegtelen. Ennyi bele kell, hogy férjen egy házasságba, főleg, hogy nem teljes a megvonás. Intimitás, romantika megvan, olyan nagy gond nem lehet.

Most komolyan, hány ember él a földön, akinek mondjuk fél évig nincs párja, és abszolút semmi öröm nem jut neki. Valahogy csak túléli.

2015. ápr. 1. 18:57
 15/27 A kérdező kommentje:

Előző valaszomban írtam, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdés elejét.

A terhesség előtt nem volt probléma a szexel!

A terhesség alatt lett ez probléma!

Kérlek olvassátok ezeket is!

A terhesség folyamán kezdett el fájni.

Fertőzés biztos nem áll a dolog mögött, az hamar kiutkozott volna.

2015. ápr. 1. 18:58
 16/27 anonim ***** válasza:
39%
Ja bocsi, azt hittem terhesség előtt se volt jó. Hát én mindig élveztem, de terhesen nem, csak hasam volt, tehát nem híztam, torzultam stb., mégse éreztem valami jól magam, a pózok meg hát, elképzeltem kívülről és vicces, úgyhogy én se hangolódtam rá.6 héttel a szülés után, mintha újra szűz lettem volna az elsőnél, de a másodiknál minden rendben volt.
2015. ápr. 1. 18:58
 17/27 anonim ***** válasza:
70%

"Fertőzés biztos nem áll a dolog mögött, az hamar kiutkozott volna."

Egyszer elmentem a szokásos évi rákszűrésemre és jeleztem az orvosnak, hogy szex közben szoktam fájdalmat érezni, semmi más tünetem nem volt, csináltak tenyészést és fertőzésem volt!

Szóval ezt azért mindenképpen egy tenyésztéses vizsgálattal ki kéne zárni!

2015. ápr. 1. 19:00
 18/27 A kérdező kommentje:

Volt labor, vett "mintát". Az orvosomnak is ez volt az első dolog ami eszébe jutott, hogy miért érzek fájdalmat.

Meg ha már havi x összeget fizetek neki el is várom, hogy 100%ban oda figyeljen mindenre :)

2015. ápr. 1. 19:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszabb ideig maradna a probléma, és pl nem akarnál tenni ellene semmit, mert neked így is jó, akkor igen, elhidegülhet tőled a férjed, menne máshoz idővel, vagy otthagyna.....

De itt nem erről van szó. Ez egy átmeneti időszak, ami bele kell hogy férjen egy házasságba, ahol a felek szeretik egymást. Hisz babát akartatok, sikerült is teherbe esned, ez az ára.

Nem olyan régen volt itt olyan kérdés, hogy a férj a szülés utáni 6 hét szexmentes időszakot sem bírta ki, és félrement, de azért itt nem erről van szó:)

2015. ápr. 1. 19:07
 20/27 anonim ***** válasza:
70%

Mivel időszakos a probléma, meg igazából nem is az, hiszen

- beszélgettek

- romantikáztok

- megértő

így feleslegesen félsz.

Elégítsd ki kézzel-szájjal, pettingeljetek továbbra is. Ki fogja bírni, mert normális ffinak tűnik, aki segíteni akar. :)

2015. ápr. 1. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!