Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én csinálok bolhából elefántot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csinálok bolhából elefántot, vagy jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

A férjem idén lesz 40 éves, és hajbeültetést szeretne csináltatni magának. Először azt hittem, hogy viccel, de komoly az elhatározása, már túl van az első konzultáción. Sikerült jól összevesznünk, az érveink a következők:

Övé:

- nagyon régi vágya ez

- zavarja, hogy kopaszodik (fejtetőn)

- úgy érzi, hogy megérdemli ezt az "ajándékot" a 40. születésnapjára.

Enyém:

- ha nem tudja elfogadni magát így, ahogy van, szerintem ezen a hajbeültetés sem fog segíteni (egyébként nincs baj az önbizalmával, legalábis eddig azt hittem).

- nekem így jó, ahogy van

- kb. 700.000 Ft az ára (én ennyire becsülöm, bár nem hajlandó elárulni a tényleges költséget). Ezt a pénzt másra is költhetnénk. Nem vagyunk szegények, de gazdagok sem. Megéreznénk ennek az összegnek a hiányát.

- szerintem ciki ez az egész

- ha elítési azokat a nőket, akik műcicit csináltatnak, akkor ezt miért nem?

2015. márc. 30. 17:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Vannak nők akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy pici mellük van. Önbecsülésük a béka feneke alatt, mert úgy érzik 70-es mellekkel nem nők.

A férjed hasonlóképpen gondolkodhat a kopaszságával. Nem érzi magát férfinak mert kopaszodik. Én megértem az álláspontját, és támogatnám. Ha kis melleim lennének akkor biztos, hogy a férjem is támogatna egy mellnagyobbító műtétben..

2015. márc. 30. 17:56
 12/29 anonim ***** válasza:
39%

milyen az a 70es mell ????

:-DDD

2015. márc. 30. 18:02
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem cikibb hajbeültetést csináltatni, mint kopaszodni. Utóbbi férfias, még ha nem is mindenkinek vonzó, a beültetés viszont tényleg az önbizalomhiányt és a fiatalságba görcsösen kapaszkodást jelenti, ami számomra kiábrándító egy férfival kapcsolatban. A kopaszodás az élet semmilyen területén nem érinti hátrányosan, legfeljebb akkor, ha nőket akar felcsípni. Ha pl. romlana a foga, és méregdrága, természetesnek ható beültetett fogsort szeretne, azt megérteném. Azon belül, hogy valóban hasznos, még az ember megítélését is pozitív irányba befolyásolja. 700e Ft viszont valóban sok egy szépészeti plasztikára, nagyon megdöbbennék, ha a párom komolyan ilyesmit forgatna a fejében..
2015. márc. 30. 18:17
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Bírom, ahogy nyomatja itt midnenki az álszánt dumát, hogy értsd meg hogy ez az ő álma meg blabla, kivncsi vagyok, ha az ő férjük találna ki ilyen baromságot:)) Én biztos nem engedném. Ne hülyéskedj ez kb 5-7 külföldi utazás ára!
2015. márc. 30. 18:34
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Az ő érveit értem.

A tiedből csak az utolsót.

- ha nem tudja elfogadni magát így, ahogy van, szerintem ezen a hajbeültetés sem fog segíteni

Dehogynem. Ennyi erővel soha ne fésülködjünk, süssük be a hajunkat, öltözzünk fel szépen, vegyünk szép dolgokat, mert az csak adalék. Mindenkinek ugyanaz a hajszín, hajhossz, szemüveg, ruha.

- nekem így jó, ahogy van

Kit érdekel? Amikor a tükörbe néz, ne az jusson eszébe, hogy utálom magam, de legalább az asszonynak jó, hanem az, hogy szeretem, ahogy kinézek.

- kb. 700.000 Ft az ára

Ez tényleg borsos, de ha elkezd gyűjteni rá, hogy kevésbé érezzétek... küldd el másodállásba, ha annyira hiányozna ez a pénz.

- szerintem ciki ez az egész

Megint csak: kit érdekel?

- ha elítési azokat a nőket, akik műcicit csináltatnak, akkor ezt miért nem?

Ez az egyetlen érv, amit megértek. Ő lehet szebb, érezheti magát jobban a bőrében, de ha nő teszi ezt, az lenézendő?

2015. márc. 30. 18:51
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Én támogatnám, ha ezt szeretné. Volt róla szó, orrlasztikáról is, az én mellkorrekciómról is, de egyelőre nincs rá keret. Ha összejön, valószínűleg mindketten megcsináltatjuk. 13 éve vagyunk együtt. :)
2015. márc. 30. 19:20
 17/29 anonim ***** válasza:
52%

14-es,ugye ez vicc volt??

Marha önző vagy kérdező!Ha a férjedet ez boldoggá teszi,miért nyavalyogsz?

2015. márc. 30. 19:24
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
Örülj neki, hogy nála így jön ki a kapuzárási pánik, nem egy 22 éves kiscsaj személyében ;) Ha hajat akar, legyen haja!
2015. márc. 30. 19:26
 19/29 anonim ***** válasza:
36%
Kopaszon kevés az önbizalma egy 22 éves csajhoz. Mégis mi másért akarna több hajat?
2015. márc. 30. 19:30
 20/29 anonim ***** válasza:
75%
Én arra lennék kíváncsi, hogy oké, most hajbeültet, de ugye a kopaszodása ezzel nem fog megállni, és elég érdekesen fog kinézni pár év múlva, mikor csúszik feljebb a homloka a a beültetett és eredeti rész között.
2015. márc. 30. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!