Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csinálok bolhából elefántot, vagy jogos a felháborodásom?
A férjem idén lesz 40 éves, és hajbeültetést szeretne csináltatni magának. Először azt hittem, hogy viccel, de komoly az elhatározása, már túl van az első konzultáción. Sikerült jól összevesznünk, az érveink a következők:
Övé:
- nagyon régi vágya ez
- zavarja, hogy kopaszodik (fejtetőn)
- úgy érzi, hogy megérdemli ezt az "ajándékot" a 40. születésnapjára.
Enyém:
- ha nem tudja elfogadni magát így, ahogy van, szerintem ezen a hajbeültetés sem fog segíteni (egyébként nincs baj az önbizalmával, legalábis eddig azt hittem).
- nekem így jó, ahogy van
- kb. 700.000 Ft az ára (én ennyire becsülöm, bár nem hajlandó elárulni a tényleges költséget). Ezt a pénzt másra is költhetnénk. Nem vagyunk szegények, de gazdagok sem. Megéreznénk ennek az összegnek a hiányát.
- szerintem ciki ez az egész
- ha elítési azokat a nőket, akik műcicit csináltatnak, akkor ezt miért nem?
Vannak nők akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy pici mellük van. Önbecsülésük a béka feneke alatt, mert úgy érzik 70-es mellekkel nem nők.
A férjed hasonlóképpen gondolkodhat a kopaszságával. Nem érzi magát férfinak mert kopaszodik. Én megértem az álláspontját, és támogatnám. Ha kis melleim lennének akkor biztos, hogy a férjem is támogatna egy mellnagyobbító műtétben..
milyen az a 70es mell ????
:-DDD
Az ő érveit értem.
A tiedből csak az utolsót.
- ha nem tudja elfogadni magát így, ahogy van, szerintem ezen a hajbeültetés sem fog segíteni
Dehogynem. Ennyi erővel soha ne fésülködjünk, süssük be a hajunkat, öltözzünk fel szépen, vegyünk szép dolgokat, mert az csak adalék. Mindenkinek ugyanaz a hajszín, hajhossz, szemüveg, ruha.
- nekem így jó, ahogy van
Kit érdekel? Amikor a tükörbe néz, ne az jusson eszébe, hogy utálom magam, de legalább az asszonynak jó, hanem az, hogy szeretem, ahogy kinézek.
- kb. 700.000 Ft az ára
Ez tényleg borsos, de ha elkezd gyűjteni rá, hogy kevésbé érezzétek... küldd el másodállásba, ha annyira hiányozna ez a pénz.
- szerintem ciki ez az egész
Megint csak: kit érdekel?
- ha elítési azokat a nőket, akik műcicit csináltatnak, akkor ezt miért nem?
Ez az egyetlen érv, amit megértek. Ő lehet szebb, érezheti magát jobban a bőrében, de ha nő teszi ezt, az lenézendő?
14-es,ugye ez vicc volt??
Marha önző vagy kérdező!Ha a férjedet ez boldoggá teszi,miért nyavalyogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!