Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van ertelme ennek a hazassagna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme ennek a hazassagnak? (Lent)

Figyelt kérdés

Adott vagyok en,15 ev hazassag,2 gyerek. Otthonrol menekultem,attol minden jobb volt,mint otthon lenni. A ferjem szeretett,bar eleg furan mutatta ki. Aztan jottek a problemak,foghegyrol beszelt,sertegetett,"belem torolte a labat", szovel egy erzelmi terrorban eltem. Turtem,nyeltem,mert gyerek volt. Aztan jott a masik gyerek,talan kicsit javult a helyzet. En probaltam kihozni a legjobbat,megjatszottam magam folyton,csak h beke legyen. Kedves voltam,megsimogattam sokszor,kozeledtem fele h neki jo legyen,mert akkor nyugodt es beke van. De sokszor lepattintott. Mindig kifogasolt rajtam mindent,ahogy oltozom(divatisan es csinosan,fiatalosan), hogy kicsi a mellem,miert nem festetem szokere a hajam...stb. Aztan volt egy pont,nagyon durvan megsertett tavaly ev vegen. Azt mondtam vege eleg,nem birom,kipakoltam mindent. Hogy soha nem szerettem,csak otthonrol menekultem,h a gyerekek miatt maradtam vele..stb,mindent. Es erre tetozott a tortenet.....talalkoztam az elso szerelmemmel. 20 ev utan. Es ugyanugy erzek,mint akkor. Szoktunk beszelni,talalkoztunk is,nem volt semmi olyan. De egymast akarjuk. Neki is en voltam az elso. Az o hazassaga is romokban. A ferjem most kapalozik,kedves,a fenekemet kinyalja......de mar nem tudom ertekelni. Mar keso. Darabjaimra osszetort a szavaival az evek alatt es nemhogy nem szerettem bele,de csak jobban undorodok tole. Viszont itt a 2 gyerek. Es megkoszonom ha megkimeltek a "minek szultel gyereket" cimu koltoi kerdesektol.

39 N

2015. márc. 28. 21:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát nézd én nem tudok a gyerekeid nevében nyilatkozni vagy bármi, főleg hogy nem is az ő korosztályuk vagyok már... Nyilván érettebben gondolkodok, mint egy tini. Úgy sem tudok tanácsot, adni mint egy feleség mivel még nem vagyok férjnél, ezért nem feltétlenül van igazam vagy mondok jót. Csupán a személyes véleményemet írom le az ügyben.

A gyerekek miatt szerintem nem érdemes egy olyan személy mellett élni, akitől már most undorodsz. A gyerekek egyszer felnőnek akkor csak te leszel ott és a párod. Akkor is képes leszel tovább színlelni, ha már nem lesz kinek úgymond?

Viszont azt is jó számba venni, hogy ha másik férfi aki a képben van valamiért mégsem válik el a feleségétől, te akkor is kitartanál-e amellett, hogy elválj a férjedtől? És elviselnéd e az esetleges magányt, amíg nem találsz mást?

De amit leírtál az alapján úgy gondolom nagyon is súlyos a helyzet. Ha meg tényleg eszedbe jutott ilyen gondolat vezetés közben talán nem ártana orvoshoz fordulni, mert ez nem játék. Ráadásul nem megoldás, és gondolj a gyerekeidre, hogy éreznék magukat, ha te megtennél egy ilyen végzetes lépést.

A gyerekeidnek egy élő, egészséges és boldog anyára van szükségük. Ha tisztességesen elmagyarázod nekik a helyzetet, nem lehetnek olyan önzők, hogy ne értsék meg a házasságotok nem működőképes. Biztos nem egyszerű lépés, és meglesznek a maga nehezei/harcai, de boldogtalanságban élni sem az.

2015. márc. 30. 20:39
 32/32 A kérdező kommentje:
Mar most is maganyban elek, es ez, a tarsas magany millioszor rosszabb.
2015. márc. 30. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!