Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme ennek a hazassagnak? (Lent)
Adott vagyok en,15 ev hazassag,2 gyerek. Otthonrol menekultem,attol minden jobb volt,mint otthon lenni. A ferjem szeretett,bar eleg furan mutatta ki. Aztan jottek a problemak,foghegyrol beszelt,sertegetett,"belem torolte a labat", szovel egy erzelmi terrorban eltem. Turtem,nyeltem,mert gyerek volt. Aztan jott a masik gyerek,talan kicsit javult a helyzet. En probaltam kihozni a legjobbat,megjatszottam magam folyton,csak h beke legyen. Kedves voltam,megsimogattam sokszor,kozeledtem fele h neki jo legyen,mert akkor nyugodt es beke van. De sokszor lepattintott. Mindig kifogasolt rajtam mindent,ahogy oltozom(divatisan es csinosan,fiatalosan), hogy kicsi a mellem,miert nem festetem szokere a hajam...stb. Aztan volt egy pont,nagyon durvan megsertett tavaly ev vegen. Azt mondtam vege eleg,nem birom,kipakoltam mindent. Hogy soha nem szerettem,csak otthonrol menekultem,h a gyerekek miatt maradtam vele..stb,mindent. Es erre tetozott a tortenet.....talalkoztam az elso szerelmemmel. 20 ev utan. Es ugyanugy erzek,mint akkor. Szoktunk beszelni,talalkoztunk is,nem volt semmi olyan. De egymast akarjuk. Neki is en voltam az elso. Az o hazassaga is romokban. A ferjem most kapalozik,kedves,a fenekemet kinyalja......de mar nem tudom ertekelni. Mar keso. Darabjaimra osszetort a szavaival az evek alatt es nemhogy nem szerettem bele,de csak jobban undorodok tole. Viszont itt a 2 gyerek. Es megkoszonom ha megkimeltek a "minek szultel gyereket" cimu koltoi kerdesektol.
39 N
1. A gyerek nem hülye, érzi azt, ha színjátékban él. Neki is jobb egy boldog anyuka, mint egy idegbeteg, boldogtalan.
2. Neked is csak egy életed van, és ahogy elnézem a válaszaidat, nem egy unalmában megbolondult feleség vagy. Vert, alázott? Ugyan már, nem érdemel feleséget az ilyen, menj, járd a magad útját!
3. Hidd el, kutyából nem lesz szalonna. A férjed most kedves, próbál jó lenni, de te is tudod, hogy ő nem ilyen. Ő az az agresszív, téged bántó ember, aki most megijedt, hogy oda a kényelmes élete, amit melletted élhetett, oda a házicseléd, a szakácsnő, a...szóval minden, és még egy olyat, akit emellett még boxzsáknak is használhat, biztosan nem talál. Ne foglalkozz vele! Azt hiszed a gyerekeidnek az ilyesmi nem tűnik fel? Hogy apu időnként elveri anyut? Hogy apu alázza anyut? Dehogynem!
A férjed most csak a kényelmét félti.
Fiatal vagy még nagyon ahhoz, hogy így élj, hogy lemondj a boldogságról!
Magyarazod Miert kell valnod meg sajat magadnak is.
Csoborbol vodorbe es a gyerekek latjak karat majd.
Aki hazas novel kezd AZ nem szeret AZ onzo ferfi.
Most megteszi kesobb Sem lesz akadaly neki mas hazas no.
Elmondok egy rövid történetet.
A szüleim házassága mondjuk úgy hogy mindig is elmegy kategória volt. (legalábbis amióta én emlékszem rá) Ehhez persze sok minden háttérsztori tartozik, amit nem fogok leírni, de a lényeg a lényeg mindketten sok mindenen mentek keresztül. Mind apum, mind anyum tehettek róla hogy a házasságuk rossz.
Az elmegy házasságuk évről évről romlott. A gyerekkorom borzasztó volt. Apu sokszor részegen jött haza, veszekedtek és nagy ritkán, de megütötte anyut. (Évente 3-4 szer max... azt hiszem) Sokszor én álltam közéjük, és apum haragját magamra próbáltam irányítani. Engem sosem bántott, szeret...
Apu munkahelyet váltott, ott más volt a környezet nem volt módja rá annyit inni néhány évig minden "paradicsomi" volt. Kivéve a szexuális életük. (gyerekek előtt nincs olyan hogy titok, főleg ha nem hülye az adott gyerek...)
Most, nem olyan rég felmerült, hogy elköltözök. (ez már biztos) Anyum pont ebben az időben találkozott a régi - apum előtti - "élete szerelmével". Rájött, hogy képtelen apukámmal együtt élni, főleg úgy hogy én sem leszek itt, mint értelmet adni ennek a borzasztóan elromlott házasságnak.
Most anyum válást fontolgatja, mint nagyon erősen 99%-ig biztos vagyok benne, hogy be is fogja adni a válókeresetet és összejön ezzel a férfival.
Én mint "gyerek" próbálok megküzdeni vele, hogy így alakult és egyfolytában arra gondolok: Könyörgöm, mi a fenéért kellett ezt húzni-halasztani???? Mert ha miattam, had áruljam el baromi felesleges volt, mert biztos vagyok benne, ha már hamarabb elválnak, mindenki boldogabb lenne/lett volna. És mindkettőjüknek - apumnak, anyumnak - több esélye lenne arra, hogy találjon másik társat.
Hát ez a nagy helyzet, nem tanácsolok semmit, rád hagyom, hogy levond a következtetéseket.
Ezen az utolson most bekonnyeztem :(
Ertem. Hogyne. De engem nem ver,neha szex is van, vagyis csak d.gas. En ezt az evet adtam magamnak ugy dontottem. Nem akarok idegbeteg lenni,erzem en is, hogy ez mar nem en vagyok. De a gyerekem sokat mondogatja, ha vitazunk, hogy de ugye nem valunk el?? Marmint en meg az apja. Pedig nem is mintaapa,rengeteget dolgozik es inkabb csak megvesz nekik dolgokat, de irto hamar elfogy a turelme is veluk. Kikeszulok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!