Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme ennek a hazassagnak? (Lent)
Adott vagyok en,15 ev hazassag,2 gyerek. Otthonrol menekultem,attol minden jobb volt,mint otthon lenni. A ferjem szeretett,bar eleg furan mutatta ki. Aztan jottek a problemak,foghegyrol beszelt,sertegetett,"belem torolte a labat", szovel egy erzelmi terrorban eltem. Turtem,nyeltem,mert gyerek volt. Aztan jott a masik gyerek,talan kicsit javult a helyzet. En probaltam kihozni a legjobbat,megjatszottam magam folyton,csak h beke legyen. Kedves voltam,megsimogattam sokszor,kozeledtem fele h neki jo legyen,mert akkor nyugodt es beke van. De sokszor lepattintott. Mindig kifogasolt rajtam mindent,ahogy oltozom(divatisan es csinosan,fiatalosan), hogy kicsi a mellem,miert nem festetem szokere a hajam...stb. Aztan volt egy pont,nagyon durvan megsertett tavaly ev vegen. Azt mondtam vege eleg,nem birom,kipakoltam mindent. Hogy soha nem szerettem,csak otthonrol menekultem,h a gyerekek miatt maradtam vele..stb,mindent. Es erre tetozott a tortenet.....talalkoztam az elso szerelmemmel. 20 ev utan. Es ugyanugy erzek,mint akkor. Szoktunk beszelni,talalkoztunk is,nem volt semmi olyan. De egymast akarjuk. Neki is en voltam az elso. Az o hazassaga is romokban. A ferjem most kapalozik,kedves,a fenekemet kinyalja......de mar nem tudom ertekelni. Mar keso. Darabjaimra osszetort a szavaival az evek alatt es nemhogy nem szerettem bele,de csak jobban undorodok tole. Viszont itt a 2 gyerek. Es megkoszonom ha megkimeltek a "minek szultel gyereket" cimu koltoi kerdesektol.
39 N
Nem éri meg erőlködni. És ne gondold, hogy a gyerekek nincsenek tisztában azzal, milyen érzelmi közegben éltek, a 2-3 éves gyerek is megérzi, mi újság, hát még a nagyobb...
Egyáltalán nem vagyok híve se félrelépésnek, se annak a szemléletnek, hogy "legfeljebb elválunk." Te viszont gyűlölöd a férjedet, aki 15 évig megalázott, és akivel közölted, hogy soha nem szeretted. Mit vársz ezek után? Az első adandó alkalommal kamatostul fogod tőle visszakapni, ha vele maradsz. Ilyen légkörben borzasztó gyereknek lenni, vagy a sajátjaidat is abba a helyzetbe akarod hozni, amiben te voltál, hogy meneküljenek otthonról?
Válj el, ne a másik pasiért, magadért és a gyerekekért. Tégy rendet magadban, és akkor ugorj bele új kapcsolatba, ha vele őszintén, tiszta lélekkel, a múltat magad mögött hagyva leszel képes szerelemből együtt lenni!
Sok erőt és sikert neked!
Olcso magyarazat ,,de szeretem ,, sajnos nem is igaz
Ha o viszontszeretne soha de soha nem maszna bele a hazassgodban szepen megvarna amig elvalsz es mindent elrendezel
Igen is gyava vagy es megint csak menekulsz bele egy uj kapcsolatban azt hiszed o a megmentod mint anno a ferjed.
Ugyanugy el fogod rontani mint akkor.
AZ elet ujra es ujra ugyanazt a lecket adja addig amig nem tanulsz belole.
Ezen gondolkodj el
Persze, hogy válj el!!!!!!
Mennyit tűrtél, és mire?
Mostanában nem ver? Hát ez nem bízható, ha maradsz, kezdi megint.
39 éves vagy, van még majdnem ennyi, hát arra azért ennél jobb életet nem nehéz összehozni, - menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!