Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok reálisan gondolkodni. Van okom fétékenységre vagy csak a hormonok miatt érzem ezt?
Hogy reagált a "barátnőd" amikor a fenekére csapott a férjed?
Becsapod magad, hidd el. Még a "barátnő" bántódott meg, amikor feltetted alogikus kérdést, hogy szeretők e?!
Azok, egyértelmű. Miért hazudsz magadnak, és hagyod, hogy h.ülyére vegyenek? Miféle házastársi bizalomról beszélsz? Ha a te segged csapkodja a férjed legjobb barátja, és túlságosan bizalmas a viszonyod vele, annyira, hogy jobban hallgatsz rá mint a férjedre, ős ezt elviselné, nem lenne ellene kifogása? Te nyitott házasságban élsz, csak nem beszéltétek meg. Mondjuk sok észre vall így sorban szülni a gyerekeket, ilyen kapcsolatra....
Nem haragudj, de miről akarsz megbizonyosodni? Hogy a "barátnőd", és a férjed dugnak? Igen, ezt te is tudod. Nem fogják beismerni, ezt is tudod. Még ha az ágyban kapnád rajt őket, akkor is kimagyaráznák, hogy aludni szerettek volna. Nem elég neked a férjed viselkedése? Hogy semmibe vesz, más véleményére ad, mással bizalmas nem veled, mással érzi jól magát nem veled....stb?
Mégis milyen bizonyíték kellene még neked, hogy a házasságod, egy kalap sz@r? Ajj, nagyon sajnállak, mert azért a 3 gyerek miatt, meg nagyon nem mindegy. Persze miattad sem, de azért kinyithatnád a szemed.
Szerintem ülj le a férjeddel, és beszélgessetek el a kapcsolatotokról, mindketten mondjátok el, kinek mi a jó, és rossz benne, min kellene változtatni. A "barátnődet" meg rúgja ki tényleg, nem a te dolgod, mihez kezd utána.
Én úgy látom, te nem szeretnéd tudni az igazat, mert fájdalmas, talán összedőlne az életetek akkor. Ami tényleg nagyon szomorú. :( Nem semmi egy patkány, jellemtelen ember a te férjed sem.
Sajnálom!
Én megmondtam neki hogy ezek engem zavarnak, fejezze be azt mondta úgy lesz. Hát.. Kíváncsi vagyok, mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!