Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj és egyáltalán nem tudok gondolkodni, nem látok tisztán. Igaz lehet?
A férjemről annyit tudni kell hogy sajnos pár hónapja félig béna, tehát a lakásból nem tud ki menni. De ez nem egy végleges állapot.
Feltűnt hogy nagyon sumákol... egyszer meglestem és láttam hogy valami kaszinós oldalon van fent és mikor közelebb mentem gyorsan kilépett. Megijedtem hogy fizetős szerencsejátékkal elszórja a pénzünket pont most amikor jön a baba. Tudom hogy csúnya dolog de akkoris.. megnéztem az email-jeit. Hát mindenre számítottam csak erre nem: a levél szemeteknél olvasatlanul volt egy email egy szex társkeresős oldalról... úgy elöntött a méreg hogy kettőig nem látttam, én hülye nem néztem meg jobban hogy mégis mi annyit láttam hogy ott a felhasználó neve és a jelszava. Én felregisztráltam arra a szextárskeresőre de az az oldal fizetős tovább menni nem tudtam. Beléptem az ő jelszavával és nevével nála sem élt a fiók.. az az email amit én kaptam a regisztrációról nem volt ugyanolyan mint az övé ez tuti. nos a helyzet hogy én a emailt megmutattam neki hogy megtaláltam és utána elhúztam itthonról. volt ideje törölni a fiókot, de az is lehet hogy lejárt a vip tagsága és arról jött a levél. jajjj én hülye nem néztem meg jobban.:((( Ő azt állítja hogy nem regisztrált, gondolkodott és szerinte akkor kerülhetett arra az oldalra amikor az egyik filmletöltős oldalon volt és többször bedobálta ilyen meg olyan oldalakra amiket ott reklámoznak. a felhasználó név és jelszó ugyanaz volt mint a filmletöltős oldalon. Próbálok utána járni az igazának de az a baj hogy nem tudom hogyan. Igaza lehet hogy nem regisztrált? Fura mert több oldalra is feldobta és csak onnan kap hírlevelet? Annyira össze zavarodtam hogy nem tudok tisztán gondolkodni. Segítsetek kérlek!:(
Nézd én naponta vagy 50 filmet töltök le, de még sosem kaptam szexoldalról felhasználónevet és jelszót...
Kamuzik.
hát ez fáj-.-" tudom kismama stb. de akkor is ilyen szemetet én is kapok, pedig nő vagyok:D és a férjem is kap óraszám, pedig be sem lép az ilyenbe. Fognak randomra pár e-mail címet és elküldik hátha az egyik hülye belép,de ez esetben egy buta feleség akart a fizetős oldalra belépni :D
amúgy amíg írod nem ugrik be az a rész hogy"olvasatlan" volt az a levél? TEHÁt nem olvasta el:D akkor meg hogy a francba lépett volna be XD
"szerintem a felhasználónév és jelszó alatt a mindennapit érti vagyis a férje szinte ugyanazt használja mindenhova"
igen!
3. vagyok
Túl spiláztad nem olvastad el a levelet, pedig valószínüleg csak egy adag reklám volt benne és hogy gyere lépj be hozzánk.Ennyi, a nők mindig mindent túlkomplikálnak, főleg ha terhesek vagy stressz éri őket(tudom mert stressz helyzetben ma már mindig elszámolok inkább 10-ig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!