Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj és egyáltalán nem tudok gondolkodni, nem látok tisztán. Igaz lehet?
A férjemről annyit tudni kell hogy sajnos pár hónapja félig béna, tehát a lakásból nem tud ki menni. De ez nem egy végleges állapot.
Feltűnt hogy nagyon sumákol... egyszer meglestem és láttam hogy valami kaszinós oldalon van fent és mikor közelebb mentem gyorsan kilépett. Megijedtem hogy fizetős szerencsejátékkal elszórja a pénzünket pont most amikor jön a baba. Tudom hogy csúnya dolog de akkoris.. megnéztem az email-jeit. Hát mindenre számítottam csak erre nem: a levél szemeteknél olvasatlanul volt egy email egy szex társkeresős oldalról... úgy elöntött a méreg hogy kettőig nem látttam, én hülye nem néztem meg jobban hogy mégis mi annyit láttam hogy ott a felhasználó neve és a jelszava. Én felregisztráltam arra a szextárskeresőre de az az oldal fizetős tovább menni nem tudtam. Beléptem az ő jelszavával és nevével nála sem élt a fiók.. az az email amit én kaptam a regisztrációról nem volt ugyanolyan mint az övé ez tuti. nos a helyzet hogy én a emailt megmutattam neki hogy megtaláltam és utána elhúztam itthonról. volt ideje törölni a fiókot, de az is lehet hogy lejárt a vip tagsága és arról jött a levél. jajjj én hülye nem néztem meg jobban.:((( Ő azt állítja hogy nem regisztrált, gondolkodott és szerinte akkor kerülhetett arra az oldalra amikor az egyik filmletöltős oldalon volt és többször bedobálta ilyen meg olyan oldalakra amiket ott reklámoznak. a felhasználó név és jelszó ugyanaz volt mint a filmletöltős oldalon. Próbálok utána járni az igazának de az a baj hogy nem tudom hogyan. Igaza lehet hogy nem regisztrált? Fura mert több oldalra is feldobta és csak onnan kap hírlevelet? Annyira össze zavarodtam hogy nem tudok tisztán gondolkodni. Segítsetek kérlek!:(
A másik meg: te írtad hogy félig béna, szerinted ilyen állapotban ahhoz van kedve hogy félremenjen amikor ki se tud menni az utcára? Terhes vagy, nyugodj meg, a hormonok szórakoznak veled. Menj haza, és kérj bocsánatot.
8as voltam
nekem olyan emailt küldenek hogyan növeljem a péniszméretem, pedig nő vagyok.
Tényleg kár volt lelépni otthonról, ráadásul spam közt volt, tehát ez egy kéretlen levél, manapság a szemét-szűrő programok elég jól teszik a dolgukat.
Nagyon is létező dolog, hogy mindenféle levelek jönnek.
Egyre szemtelenebbek ráadásul! Nem feltétlenül csak a szex témájúak.
Van amit hiába irányítok spamba, akkor is jön, mert szerintem naponta e-mail címet váltanak (Bónusz Brigád és társai). Leiratkozási link elvileg van benne, de a gyakorlatban nem működik, annak ellenére ráadásul, hogy nem is iratkozok fel sose ilyen szemét levelekre. Céges mail fiók ráadásul, arról is nem tenném még akkor sem, ha érdekelne valami, arra ott lenne a privát fiókom.
Úgyhogy nagyon igaza lehet férjednek, és leülnék vele és elmondanám, hogy mi történt, mitől ijedtem meg, de hagynám, hogy elmagyarázza és elfogadnám.
Egyetértek azokkal, akik szerint nem kell felfújni. Bár most én is kismama vagyok, és nagyon érzékeny minden apróságra.
1. Szóval, ha regisztrál egy ilyen oldalon, azért biztos nem olyan jelszóval teszi, amit te is ismersz. (ennyire azért gondolom előrelátó)
2. Ha azt akarja, hogy ne tudd meg, csinál egy másik e-mail címet, és azt használja.
3. Félig lebénultan nem biztos, hogy a szex érdekli a legjobban.
4. Gmail-es vagyok. Ott külön van egy fül a spamnak. Én azt sem tudom mi van benne, mert nem pazarolom rá az időmet. De ezek után megnézem, kíváncsiságból.
5. Ha ezek után még mindig bizonytalan vagy, nézd meg a böngészési előzményeket. Ha nem tudod hogyan kell, kérd informatikus segítségét. (nem tudom, hogy lehet-e törölni, és a töröltet nem tudom, hogy egy szakember elő tudja-e halászni) De a nyugalom megér ennyi pénzt.
Szia!
Én elfogadnám a férjed magyarázatát, ugyanis a páromnak is kb. 2 naponta jön 3 oldalról is, különböző társkereső/szexpartner kereső oldalakról a levél, ráadásul olyan megszólítással, hogy "Tisztelt Felhasználónk!" Valamint olyan szöveggel, hogy "xy megnézte az adatlapod és le szeretne veled feküdni" stb. Mi is kipróbáltuk, hogy akkor belépünk, mert először én sem nagyon hittem neki, aztán az első lépés után (miután beírtuk az e-mail címét amire a levelek jöttek), hogy ilyen felhasználó nincs, de regisztráljon...Leiratkozás valóban nincs, vagy ha volt, hiába iratkozott le, utána ugyanúgy jöttek a levelek. Általában ha regisztrál valahova az ember, és nem tudja (honnan is tudhatná), hogy az adott oldal (lehet az filmletöltős oldal is) kapcsolatban áll egy ilyen szexpartner kereső oldallal, vagy egy a tulajdonos, akkor azonnal továbbítják az e-mail címét, felhasználják, és már mennek is a felkérések, hogy regisztráljon ide, vagy oda...
Az utolsó hozzászólónak igaza van az átfedésekkel kapcsolatban. Ha valahová regisztrálsz, ki tudja párhuzamosan még hány helyen kerülsz be a rendszerbe.
Abszolút nem ide vág, de egy kicsit összefügg ezzel. Pár hete kaptam egy névre szóló ruhakatalógust. Nem is értettem miért, nem küldtem vissza semmit..stb. Az újság hátulján apró betűvel rajta volt, hogy melyik kertkatalógusos cégtől származnak az adataim. Én csak pár palántát rendeltem, nem akartam ruhákat, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!