Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok reálisan gondolkodni. Van okom fétékenységre vagy csak a hormonok miatt érzem ezt?
"A férjem egy párkapcsolatában sem volt hűséges"
Innentől azt hiszem, minden okod megvan a féltékenységre. A fenékcsapkodás meg... az minden határon túlmegy. Tudom, más emberek és más eset, de az én anyukám legjobb barátnőjét se tartotta vissza a barátság attól, hogy összefeküdjön az apámmal...
Ahham. Szóval itt pajkos popó paskolás esete forog fenn.
Nézd, két megoldást látok.
1. Féltékenykedsz, agyalsz, a fejed a homokba dugod, aztán ráfogod vagy a hormonokra, vagy a nyuszira.
2. Otthagyod a francba, és keresel magadnak egy normális férfit, aki maximálisan tisztel és megbecsül.
A te döntésed. A te életed. Az idő pedig véges.
Nekem már az sem férne bele, hogy nem velem beszél meg mindent, hanem egy másik nővel, akit nem mellesleg a legjobb barátnőmnek hiszek. Rá hallgat, rád még akkor sem, ha ugyanazt mondjátok, és még a jelenlétedben is a fenekét csapkodja, túlságosan bizalmas a viszony köztük. Hűséges sosem volt...
Mi a kérdésed? Megbízz e benne ezek fényében?
Szerintem ez nem kérdés, hogy ne tedd.
Ne csapd be magad, lépj.
A leírtak alapján, jogosan vagy féltékeny.
Annyira nem lehetnek jóban,hogy nem tekinti nőnek, csak havernak...pláne ,ha az alkalmazottja is.
Bár a barátnőd is elég pofátlan, ha a férjeddel kavar a szemed előtt....
Túl sok együttlét,mégha munka is közelebb hozza az embereket.Kérdezz rá konkrétan ,a barátnőd reakciójából fogod tudni a választ.
Én elbeszélgetnék a csaj párjával is, ő mit gondol a bizalmas kapcsolatukról a férjeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!