Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság kötés után mennyi időre vállaltatok gyereket?
Azt tudom hogy nem kötelező a házasság a gyerekhez
Sőt van aki gyerek nélkül is leéli az életét
én nem tudnám még nekem sincs tervezzük később csak kiváncsi voltam kinél hogy volt .
Amikor még csak tervezgettük, 5 év házasság után szerettük volna az elsőt, 3 évre rá a másodikat. Még az első házassági évfordulónk előtt kiderült, hogy nem lehet gyerekem.
Nyáron leszünk 3,5 éves házasok. Akkor lesz 3 éve, hogy nem védekezünk, és nincs gyerek, szóval bejött a jóslat. Örökbe fogadni nem szeretnénk, szóval maradunk édes kettesben.:)
A házassághoz nem kell gyerek. Nem vállaltunk eddig sem (10 év), és ez után sem. Nem tudom miért olyan magától értetődő ez a dolog majd mindenkinek. Többektől hallottam a baráti körünkben, hogy már megbánták a gyerekvállalást. Nyolc párból gyakorlatilag, akiknek gyerekük van, mind elváltak (négy pár), mind a gyerek születése után 1 éven belül. Pedig a legidősebbek is csak 30 évesek.
Inkább úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy házasság után vállaltatok-e gyereket, és ha igen mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!