Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti visszafogadnátok?
Az, aki iránt már csak szánalmat érzel, az már nem az életed párja, függetlenül attól, hogy iszik, vagy sem.
Nem a "tanácsadóknak" kellene vele élni, hanem neked, tehát ne az számítson, hogy ki mit várna el tőled. Szenvedélybeteggel élni akkor sem egy leányálom, ha egyébként fontos neked. Mert hosszú távon, még ha sikerül is talpra állítanod, de beleroppansz te is.
Egyetlen olyan esetet tudok, amikor én magam is megtenném, és visdzafogadnám. Ha a gyerekemről lenne szó. (Tehát ő lenne szenvedélybeteg.) Exférjet már csak azért sem, mert neki velem együtt az lenne a dolga, hogy a család alappillére legyen, erős, és megbízható. Az alkoholista ember azonban egy roncs. Újrarakhatja magát, de akkor azt önmagáért, a saját erejéből kell megtennie, nem másra támaszkodva. Máskülönben a végeredmény sem lesz tartós.
Semmiképpen nem fogadnám vissza. Eleve milyen dolog az, hogy csak megjelenik az ajzód előtt.
Ha valóban leszokott volna, akkor esetleg kapna esélyt, ha mét érdekel, de 2 év távlatából kétlem.
Ebben az esetben sem az a megoldás, hogy beállít csak úgy, hogy fogadd vissza, hanem elhív "randizni", beszélgettek, minta most ismernétek meg egymást. Nem rögtön odaköltöztetni. Én 1 évet várnék vele, akkor is, ha látszólag minden rendben.
Nem lehet, hogy csak a lakásgondjait akarja megoldani?
Én az ilyen helyzetekre csak azt szoktam mondani, amiben az ember nem látja az értelmet és az élvezetet, vagy legalább a kettő közül az egyiket, akkor azt a dolgot abba kell hagyni és nem szabad csinálni.
Mellesleg ha valakit nem tisztelsz, az azt jelenti nem adsz a szavára. Ilyen esetben az az ember semmiben nem lesz a társad, még akkor is ha ő akarja, te akkor sem. Ez a magán életed. Nem egy szr munkahely, ahonnan hazamész és pihensz. Ez az, ahova hazamész. Ha az otthonodban nincs rendezett légkör, akkor az életed sem rendezett. Ilyen irányba pedig nem hiszem, hogy jó menni hagyni a dolgokat. A család jó ha melletted van, de egyértelmű, hogy külön háztartásból könnyen okoskodnak. Te tudod mit akarsz, ha fontos vagy nekik elfogadják a döntésed. Mindegy ha nem értenek vele egyet, majd megtanulják elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!