Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők általában bátrabbak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában bátrabbak?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje benne vagyok egy kapcsolatban, de a paasinak felesége van. És bár tényleg szeretjük egymást, ő nem akar lépni. Eddig soha nem csalta meg a feleségét, ő volt a férjek mintapéldánya, eddig ő is elítélte ha valaki félrelép. Szóval...gyávaságból, mert mit szólnának az emberek, inkább marad. Szakítani nem tudunk, elmenni nem akar, elengedni sem. Így hát eldöntöttem, majd én cselekszem, a feleség tudtára adok mindent. Jól teszem, ti megtennétek?
2015. márc. 21. 04:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bátrabbak..

Egyebkent nagyon rosszul teszed, ne mondd el a feleségnek, egyrészt nem a te dolgod, hanem a férjéé.

Ha nem teszi meg, annak oka van..

Ha te mondod el, akkor borítékolva a szakítás, ráadásul nagyon sok embernek okozol fájdalmat, és meg kiteszed magad a környezet megvetésének is.

Sziplán szakits, vagyis állítszd választás elé, mert a2 kapcsolat nem megy együtt, azt te is látod, hoszen nem veletlenül szeretned kenyértörésre vinni a dolgot.

Ekkor van esélly, hogy veled marad, és ugyanűgy a szakításra is, botrány és drámázás nelkül

2015. márc. 21. 07:49
 12/31 A kérdező kommentje:
Szakítani többször próbáltunk, illetve én próbáltam, nem ő, elküldtem, telefont nem vettem fel, stb..de jött, nem tud elengedni, nem akar. Kidobom az ajtó, visszajön az ablakon eset. Félreértés ne legyen, szeretem, nem azért akartam kidobni mert nem, csak ezt a helyzetet nem bírom. Tehetetlen vagyok,úgy érzem, csak egy drasztikus lépés segít:(
2015. márc. 21. 07:54
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

10 éve vagyok együtt egy nős férfival, gyerekünk is van. Az egyes válaszolóval értek egyet, de vele maximálisan.

Még egyszer nem venném fel ezt a cipőt, soha-soha többé. Rengeteg fájdalommal jár.

Ez idő alatt nekem is megfordult párszor a fejemben, h beköpöm, de tök fölösleges. Ha engem akarna igazán, már lépett volna. Jelenleg az a helyzet, hha el akarna válni én nem szeretném, h ideköltözzön. Egyrészt nem bíznék meg benne, másrészt nem fűlik a fogam a szamár szerepéhez. Egyébként te is csak szamár lennél, ha borítasz.

2015. márc. 21. 07:58
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nők általában bátrabbak. Az, hogy helyette lépsz, és borítod a bilit, nem bátorság, hanem szemétség, ahogy írtad: "ha nekem fáj, fájjon másnak is." A feleség nem vétett neked semmit, a férj annál inkább...Van ismerősöm, aki 11 évig volt ugyanilyen helyzetben. Ő volt annyira bátor, hogy fogta magát, elköltözött az ország túlsó végébe, véget vetett a kapcsolatnak, és újraépítette az életét. Most boldog, van egy gyönyörű gyermeke (mástól), ha marad, valószínűleg magányosan, gyerek nélkül, szerető státuszban élne most is.

Az, hogy ő nem lép, de téged sem akar elengedni, végtelenül önző dolog. Nem vagyok híve a félrelépésnek, de van olyan, hogy az ember már kapcsolatban élve találja meg az igazit - ilyenkor viszont az a korrekt mindkét nővel/férfival szemben, ha ezt felvállalja, és kilép a régi kapcsolatból. Fájdalmat ez is okoz, de messze nem olyan megalázó (mindkét nőnek/férfinak), mint évek után megtudni, hogy párhuzamosan futott a két ügy, hazugságokkal, kifogásokkal stb. Aki ezt képes megtenni éveken keresztül, azt én nem tudom becsülni semmire.

2015. márc. 21. 08:29
 15/31 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem mondd el! A feleség is megérdemli, hogy megtudja, mekkora egy féreg a férje, illetve te is megerdemled, hogy kilepj a kapcsolatbol. A férj meg megérdemli hogy egyedül maradjon.
2015. márc. 21. 08:31
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne s haragudj...hogy afrancba tudsz ilyen helyzetben élni. Én nem értem a nőket. Ha téged akarna, otthagyná a nejét. Nekem nem kéne olyan férfi aki találka után haza megy, meghágja az asszonyt is, és nyugodtan álomra hajtja a fejét mint aki jól végezte dolgát.

Tisztázzunk valamit, ha valaki szeret valakit, akkor vele akar lenni, és csak is vele. Mondani bármit lehet, nem akarja elhagyni a feleségét, mert neki ez így megfelel, meg van az otthon kényelme, és valaki más is akit kefélhet. Ilyen kapcsolatra építeni nagy butaságra vall. Azt már meg sem említem, hogy a francnak sem kéne ilyen férfi, aki a neje háta mögött játszmázik. Velem is megcsinálja majd ha megun, még ha el is hagyja a feleségét...

Szeret...na...ne nevettesd ki magad kérlek, még ha anonim az oldal. Ezt te sem gondolhatod komolyan....

2015. márc. 21. 08:31
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezo, azt remélem tudod, hogy az élet kamatosul adja vissza az ilyen húzásokat. Szét akarod oket robbantani? Tedd azt. Utána legyen tiéd a hapsi, és agyalj azon, hogy téged mikor csal meg.
2015. márc. 21. 08:49
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Elmondani a felesegenek azt h veled lep felre nem batorsag, hanem gerinctelenseg, es egy masik ember elarulasa. Soha nem tennek ilyet. Ha o tenykeg annyira szeret akkor mar kilepett volna, de nem lep (egyebkent elhiszem, h nagyon szeret) mert valamiert kotodik a felesegehez.

Ez lehet gyavasag, felelem az ujtol, de lehet melyrol jovo szeretet is ami torhetetlen. Ha most tenyleg elvalasztod oket egymastol, akkor lehet h veled lesz ( nem biztos) de akkor nem o valaszt teged, hanem a helyzet viszi hozzad. Masreszt soha nem fogja megbocsajtani, hogy szetzuztad a csaladjat.

Ha belekenyszerul egy ilyen helyzetbe sztem elmenekul, ahogy mas normalis pasi tenne a helyzeteben. Vannak helyzetek amiket el kell fogadni es olyan nincs, h nem lehet vele szakitani.

Mindenkivel lehet szakitani, es sztem te ennel jobbat erdemelsz es remelem, h nem mondod el a felesegenek mert ennel jobb ember vagy.

2015. márc. 21. 09:32
 19/31 anonim ***** válasza:
67%

Nem ertelek bennetek, miert jo hazassagokat szetrobbantani nemtol fuggetlenul? Annyi fuggetlen ember van.

Amugy ismeros a helyzet, pont benne vagyok. Csak nehogy ugy jarj mint a kedves felesegem.

Neki is szeretoje lett, megtudtam, a pasija ezt nem tudta, ezert maganakcioba kezdett, megkeresett.

En nem dobtam ki az asszonyt egybol, hanem azon dolgoztam, hogy tonkremenjen a kapcsolatuk, ugy nez ki sikerul, mar tulnyomoreszt csak a balhe van koztuk.

Ha sikerul szetszednem oket akkor dobom a felesegem, valas, gyerekert meg kuzdeni fogok, de meg ezt nem tudja. Lesz itt meg meglepetes boven.

2015. márc. 21. 10:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben csak kiraknám és keresnék valaki más normális embert. Attól, hogy borítod a bilit nem lesz neked se jobb se rosszabb csak kb. 2 napig, azzal egybekötve, hogy ringyónak hívnak és sose tudhatod mire képes egy megcsalt feleség, hogy tudjon erről a "ringyósságról" mindenki.
2015. márc. 21. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!