Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában bátrabbak?
Igen, bátrabbak..
Egyebkent nagyon rosszul teszed, ne mondd el a feleségnek, egyrészt nem a te dolgod, hanem a férjéé.
Ha nem teszi meg, annak oka van..
Ha te mondod el, akkor borítékolva a szakítás, ráadásul nagyon sok embernek okozol fájdalmat, és meg kiteszed magad a környezet megvetésének is.
Sziplán szakits, vagyis állítszd választás elé, mert a2 kapcsolat nem megy együtt, azt te is látod, hoszen nem veletlenül szeretned kenyértörésre vinni a dolgot.
Ekkor van esélly, hogy veled marad, és ugyanűgy a szakításra is, botrány és drámázás nelkül
10 éve vagyok együtt egy nős férfival, gyerekünk is van. Az egyes válaszolóval értek egyet, de vele maximálisan.
Még egyszer nem venném fel ezt a cipőt, soha-soha többé. Rengeteg fájdalommal jár.
Ez idő alatt nekem is megfordult párszor a fejemben, h beköpöm, de tök fölösleges. Ha engem akarna igazán, már lépett volna. Jelenleg az a helyzet, hha el akarna válni én nem szeretném, h ideköltözzön. Egyrészt nem bíznék meg benne, másrészt nem fűlik a fogam a szamár szerepéhez. Egyébként te is csak szamár lennél, ha borítasz.
Igen, a nők általában bátrabbak. Az, hogy helyette lépsz, és borítod a bilit, nem bátorság, hanem szemétség, ahogy írtad: "ha nekem fáj, fájjon másnak is." A feleség nem vétett neked semmit, a férj annál inkább...Van ismerősöm, aki 11 évig volt ugyanilyen helyzetben. Ő volt annyira bátor, hogy fogta magát, elköltözött az ország túlsó végébe, véget vetett a kapcsolatnak, és újraépítette az életét. Most boldog, van egy gyönyörű gyermeke (mástól), ha marad, valószínűleg magányosan, gyerek nélkül, szerető státuszban élne most is.
Az, hogy ő nem lép, de téged sem akar elengedni, végtelenül önző dolog. Nem vagyok híve a félrelépésnek, de van olyan, hogy az ember már kapcsolatban élve találja meg az igazit - ilyenkor viszont az a korrekt mindkét nővel/férfival szemben, ha ezt felvállalja, és kilép a régi kapcsolatból. Fájdalmat ez is okoz, de messze nem olyan megalázó (mindkét nőnek/férfinak), mint évek után megtudni, hogy párhuzamosan futott a két ügy, hazugságokkal, kifogásokkal stb. Aki ezt képes megtenni éveken keresztül, azt én nem tudom becsülni semmire.
Hát ne s haragudj...hogy afrancba tudsz ilyen helyzetben élni. Én nem értem a nőket. Ha téged akarna, otthagyná a nejét. Nekem nem kéne olyan férfi aki találka után haza megy, meghágja az asszonyt is, és nyugodtan álomra hajtja a fejét mint aki jól végezte dolgát.
Tisztázzunk valamit, ha valaki szeret valakit, akkor vele akar lenni, és csak is vele. Mondani bármit lehet, nem akarja elhagyni a feleségét, mert neki ez így megfelel, meg van az otthon kényelme, és valaki más is akit kefélhet. Ilyen kapcsolatra építeni nagy butaságra vall. Azt már meg sem említem, hogy a francnak sem kéne ilyen férfi, aki a neje háta mögött játszmázik. Velem is megcsinálja majd ha megun, még ha el is hagyja a feleségét...
Szeret...na...ne nevettesd ki magad kérlek, még ha anonim az oldal. Ezt te sem gondolhatod komolyan....
Elmondani a felesegenek azt h veled lep felre nem batorsag, hanem gerinctelenseg, es egy masik ember elarulasa. Soha nem tennek ilyet. Ha o tenykeg annyira szeret akkor mar kilepett volna, de nem lep (egyebkent elhiszem, h nagyon szeret) mert valamiert kotodik a felesegehez.
Ez lehet gyavasag, felelem az ujtol, de lehet melyrol jovo szeretet is ami torhetetlen. Ha most tenyleg elvalasztod oket egymastol, akkor lehet h veled lesz ( nem biztos) de akkor nem o valaszt teged, hanem a helyzet viszi hozzad. Masreszt soha nem fogja megbocsajtani, hogy szetzuztad a csaladjat.
Ha belekenyszerul egy ilyen helyzetbe sztem elmenekul, ahogy mas normalis pasi tenne a helyzeteben. Vannak helyzetek amiket el kell fogadni es olyan nincs, h nem lehet vele szakitani.
Mindenkivel lehet szakitani, es sztem te ennel jobbat erdemelsz es remelem, h nem mondod el a felesegenek mert ennel jobb ember vagy.
Nem ertelek bennetek, miert jo hazassagokat szetrobbantani nemtol fuggetlenul? Annyi fuggetlen ember van.
Amugy ismeros a helyzet, pont benne vagyok. Csak nehogy ugy jarj mint a kedves felesegem.
Neki is szeretoje lett, megtudtam, a pasija ezt nem tudta, ezert maganakcioba kezdett, megkeresett.
En nem dobtam ki az asszonyt egybol, hanem azon dolgoztam, hogy tonkremenjen a kapcsolatuk, ugy nez ki sikerul, mar tulnyomoreszt csak a balhe van koztuk.
Ha sikerul szetszednem oket akkor dobom a felesegem, valas, gyerekert meg kuzdeni fogok, de meg ezt nem tudja. Lesz itt meg meglepetes boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!