Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok így viselkedne?
Mennyi idősek a lányok?
Azt írod, hogy a férjed másokkal is így viselkedik, csak veled és a picivel nem. Ez arra vall, hogy ilyen az alaptermészete. Mióta vagytok együtt? Nem azért más veled, mert még nem rég költöztetek össze?
Az én párom is hasonló, nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit. Nekünk is két gyerekünk van és nálunk is a picivel foglalkozik többet. Pedig mindkét gyerek közös. Lehet ha a kicsi nő, akkor vele is másképp fog bánni.
14-es vagyok. Tökéletesen megértelek, mert nálunk is ez van...
És a mi nagyunk is 8 éves.
Néha úgy érzem, hogy katonaság van nálunk a naggyal. A mi esetünkben én arra fogom, hogy a gyerek a koránál érettebb gondolkodású és a férjem felnőttes viselkedést várna el tőle. Ezen aztán gyakran áll a bál. Nálatok nem fordulhat elő ilyesmi?
És nálunk is ki van éhezve a gyerek az apai szeretetre. Bújna az apjához az ágyba reggelente, mint a pici (3 éves), de a kicsit engedi a párom, a nagyot nem. Sokszor rászólok én is, és próbálom, hogy más megvilágításban lássa a gyereket - néha sikerül is. Remélem nálatok is javulni fog a helyzet, addig pedig örülök, hogy ott vagy te a nagyobbik kislány mellett...
Mond el neki te is, hogy nagyon ügyes felnőtt lesz belőle, és az apukája hihetetlenül büszke lesz rá (hisz ez a vágya). Aztán majd ott lesz a kicsi. Ha jó testvérek lesznek, akkor segíti majd a pici a nagy kapcsolatát az apjával...Nálunk a kisebbik már rászól az apjára ha nem beszél szépen a naggyal. Remélem megoldódik a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!