Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek hogy esne, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne, ha a párotok így viselkedne?

Figyelt kérdés

Nincs bajom az "anyósommal" (még nem vagyunk házasok), nagyon kedves, aranyos lélek, de nem esik jól, amit a párom csinál. 2 hónapja költöztünk össze, mindketten dolgozunk. Ő az egyetlen gyereke az anyjának, egyedül nevelte fel. Nyugdíjas, így amíg a párom otthon lakott vele, persze minden meg volt csinálva, anyósom 5-kor már kelt, semmi dolga nem volt, csak főzni 2 főre, néha kitakarítani, kicsit tévézni, meg a csirkékről gondoskodni. Én ezt nem tudom megtenni, mivel dolgozok, örülök ha hazaesek, de a párom már sopánkodik, hogy miért nincs megfőzve már, amit aznap megcsinálok, meg másnap már meg sem eszi, mert az "régi kaja". Meg ha ott van egy serpenyő, amit ázni tettem be, már akkor is felrója, hogy miért van az ott, miért nincs elmosogatva, stb.

Ami rosszul esik, hogy semmivel sem kedveskedik nekem. Bezzeg, ha átjön az anyja, akkor már vigyük étterembe, meg cukrászdába, hozzunk neki süteményt, meg anyámkínját. Mindig erősködik vele is, hogy egyen-igyon, ha már itt van. Csinált neki ilyen kapszulás kávét, aztán meg még rajtam kereste a kávéspohárnak az alját, mert ő nem találta, akkor tuti én dobtam ki figyelmetlenségből... Közben csak el kellett volna fordítania a fejét 45 fokkal... Múltkor meg az volt, hogy a párom adogatta oda az anyjának az újságokat, hogy vigye el őket, engem meg sem kérdezett, hogy megnéztem-e már az újságokat.

Felhoztam már ezt neki, hogy miért viselkedik így, erre azt a választ kaptam, hogy ha majd neki nem kell állandóan szólnia, hogy csináljam meg ezt meg azt, majd akkor kedves lesz...

2014. aug. 28. 21:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Te választottad mama pici fiát párodnak...
2014. aug. 28. 21:57
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Hát az elég ciki, ha felnőtt ember létére nem képes annyit megtenni, hogy elmosogasson...lehet, hogy csak egy anyukapótlékot akar. Általában ezért viselkednek így a férfiak.
2014. aug. 28. 21:58
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem még most költözzetek szét.

Esetleg holnap menj haza munka után, ülj le a gép elé vagy olvass, vagy akármit, és kezdj el sopánkodni, hogy hol a vacsi.

2014. aug. 28. 21:58
 4/25 Jégtánc ***** válasza:
100%
Kifogtad anyuka kisfiát.Ha nem tetszik a "rendszer" akkor mond meg neki.Nem beszéltetek erről összeköltözés előtt? Házimunka megosztás.
2014. aug. 28. 21:59
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Jól mondja az 1-es. Ez nem férfi, akivel együtt vagy, hanem egy elkényeztetett, pipogya, cselekvésképtelen, jellemtelen képződmény. Én kiraknám. Menjen anyucihoz, ha ő mindenben jobb.
2014. aug. 28. 22:00
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Húúhaa... Lesz ez még rosszabb is attól tartok! Jól beleválasztottál :-/

Beszéljétek meg, fektessétek le a szabályokat, osszátok fel a házimunkát egymás között mielőbb. Ha nem juttok egymással dűlőre, akkor attól tartok ennyi volt a kapcsolat.

2014. aug. 28. 22:01
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak anyuka kicsi fia, hanem az, hogy ő egyrészt borzasztó hímsoviniszta (mert igenis neki is segítenie kéne a házimunkában), másrészt pedig teljesen a "zsebében" érez téged, ezért nem tesz neked semmi kedveset (ennek semmi köze ahhoz, hogy elvégzed-e a házimunkát).

Abba belegondoltál már, hogy mi lesz, ha esetleg gyerekeket vállaltok? Ott is minden feladat rádszakad majd?

Szerintem vagy viseld el, (de akor tudd, hogy ezt te választottad!) vagy adj neki ultimátumot - ha nem kezd el érted tenni dolgokat akkor otthagyod (mondjuk 2 hét múlva).

2014. aug. 28. 22:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap még bőven az összecsiszolódás ideje. Próbálj meg leülni vele és elmagyarázni hogy te a társa vagy nem a cselédje. Egyenlő feladat a háztartás vezetés hisz nem vagy eltartott. Szépen mond meg holnap te főzöl és te mosogatsz aztán kérd számon, ha máshogy nem megy.
2014. aug. 28. 22:03
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Na, idetévedt egy lepontozó lusta pasi, ősanya vagy ősfeleség :)
2014. aug. 28. 22:03
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen hagyd el ,ha lesz gyereketek, még rosszabb lesz. Komolyan.
2014. aug. 28. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!