Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: féltékeny a nőgyógyászomra?
A történet nem szokványos. Szóval adott egy nődoki, akinél voltam. Míg vártam a méhnyakrák eredményét (5 hét), összebarátkoztak a férjemmel. A doki nem tudta, hogy a férjem. Azóta a férjem sok mindent megtudott róla: például azt, hogy 43 éves, nem nős, nincs gyereke és egy nőfaló. Nem csak a rendelője, de a háza is tele van meztelen női testek szobrocskáival és képeivel. Festményekről van szó, nem másról.
Szóval most kiderült, hogy van valami gyulladásom. Az eredményért a férjem ment el (úgyis dolga volt a dokinál), és megkérte, hogy írjon fel valamit (Ezen a ponton kiderült hogy az egyik páciense a feleség). A doki azt mondta, hogy menjek vissza én, személyesen...(Kíváncsi, hogy ki lehet a feleség? Vagy újra meg akarna vizsgálni?) A férjem ki van akadva... Most kérdezi azt, hogy miért nem keresek egy nőt nőgyógyásznak. Én is furcsán érzem magam, most hogy elég sokat megtudtam a dokiról...
Amúgy nagyon kedves volt, semmi olyasmit nem tett a vizsgálat alatt ami zavarba hozott volna, tapintatos, szóval minden oké volt vele.
Ti mit tennétek: visszamennétek a dokihoz? Vagy eltűnnétek a színről? (Egy kicsit nekem is ciki, hogy a férjemmel így összehaverkodtak, na meg az is hogy nincs családja).
20 as válaszoló - lehet még gyerek vagyok...
Amúgy simán elképzelhető ez is. Ha már arról is témáztak hogy mi volt a szüléseim alatt...
Atyaúristen!
Nyilvánvalóan neked kell ott lenned, amikor a te kezelőorvosod felír valamilyen gyógyszert a te betegségedre.
NEM azért, mert a gyulladt méhed izgatta fel a nőgyógyászodat, nem az a kétszáz másik, amit hetente lát, hanem mert:
1, a te kezelőorvosod, nem a pasidé
2, Veled kell egyeztessen a kezelésről.
3, Orvos-beteg titoktartás stb.
Anyámborogass.
Én abban sem vagyok biztos, hogy a férjednek elmondhatja-e mi az eredmény, hacsak nincs nála erre vonatkozó külön meghatalmazás, nemhogy még vele beszélje meg a kezelésedet. Ez tök protokoll. engem is visszahívtak, mikor gyulladásom volt. Egyébként azért, mert emiatt a rákszűrést is meg kellett ismételni és pontosan elmagyarázta a doki, hogyan kell a hüvelykúpot használni, amit felírt. mmint, hogy meddig kell feltenni, mikor, napi hányszor, mire lehet számítani (pl. hogy ahogy oldódik fel kifolyik belőle a cucc, ezért tisztasági betét is kellett).
Na gondolom nem akarta ezt a férjednek részletezni...
Amúgy én sose mennék nő nőgyógyászhoz, kövezzetek meg, de nekem természetellenes. Komfortosabban érzem magam egy férfi kezei között.
Jártam már néhány nődokinál, mire találtam valakit, akiben annyira megbízok és nem érzem magam feszélyezve, hogy nyugodt szívvel visszamegyek hozzá megint.
Nos azt kell mondjam, hogy a sok nődokinál éppen a nőkkel volt rossz tapasztalatom.
A férfi is csak a munkáját végzi, de ő nem érzi azt amit mi, és ezért óvatosabb. Míg egy nő úgy van vele, hogy ezt én is túlélem, akkor te is...
Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Sokkal durvábbak voltak a nők.
Persze biztosan akad kivétel jócskán, sajnos nem volt szerencsém hozzá.
(Nem én mondtam, hogy természetellenes, de úgy éreztem, hogy erre reagálnom kell. )
Itt inkább az a fura, hogy miért a férjed ment el az eredményeidért?
Teljesen normális dolog, hogy veled akarja megbeszélni az orvosod a kezelést, és nem a férjeddel. Nem kell ebbe semmi többet beleképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!