Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan aggódok, nagyon féltem a férjemet. Hogy tudnék lehiggadni? Más is ilyen aggódós?
Ez félelem olyan mintha már betegséggé nőtte volna ki magát nálad. Egészen biztos hogy a földolgozatlan régebbi élmények miatt történik ez most veled.
Ha hiszel benne, kérhetsz áldást a férjed biztonságára. Kérhetsz neki védelmet Mihály Arkangyaltól. Kérheted az út angyalait hogy biztonságban, épségben , egészségben hozzák vissza neked a párod. Rákereshetsz a neten a gyógyító számsorok közt a balaesetmentes közlekedésre is ,és beleírhatod a tárcájába és kocsijába azt a számsort.
Kimásolom ide:
KÖZLEKEDÉSI BALESETEK MEGAKADÁLYOZÁSA
• Közlekedési balesetek megakadályozása:...11179
• Mielőtt útra indul mondja ki ezt a számsort gondolatban.
• Felragaszthatja az autóra, és gondolatban elképzelheti a helyet, ahol fel van ragasztva. Amikor az egyesekre figyel, azok átmennek gyors jelzések szerkezetébe, és egy egyesként mutatkoznak, de amely a többi három számjegy fölött van.
• Úgy néz ki, mintha négy egyes lenne, de háromnak írjuk. Vizualizálja az eredményt: nagy gyorsasággal a feladat megoldódik.
Szerintem is fordulj pszichológushoz, ő tud segíteni ezen a "beszorultsági" állapoton. Ha ennyire szorongsz, akkor a napod nagy része stresszel, frusztráltsággal telik el, az egészségedbe is kerülhet.
Vannak dolgok, amiket "le kell vetkőznünk". Én magam pszichológusként naponta van, hogy 150-200 km-t is utazom, van olyan, hogy hetente többször. Eleinte féltem...de túl kell lépni dolgokon, hinni, pozitívan gondolkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!