Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogy fogadjátok, ha más férfiaknak is tetszetek?
Nem vagyok hülyepitsa, köszönöm szépen a megszólítást.
Felőlem lehet valaki férfi, nő, hetero, meleg, a testemre ne tegyen megjegyzést. Nem vagyok rá kíváncsi, nem esik jól, nem élem meg pozitívumként.
És inkább beszélgetek valakivel, minthogy stírölje a seggem, de hát kinek a pap.
Nekem nagyon bejon, sot igenylem is, hogy tudjam, masoknak is tetszem.
Valoszinuleg ez a paromnak es az egyutt toltott 10 evnek is koszonheto, mert sajnos o nem veszi eszre, hogy no vagyok 😞
A munkam miatt eleg sok emberrel talalkozom naponta es bizony tobben is meg szoktak dicserni vagy csak latom, hogy eszreveszik bennem a not. A kollegaim kozul a nokkel is szoktuk egymast dicsergetni, pedig heterok vagyunk 😀
Szoval szerintem fontos, hogy tudjam, bejovok masoknak is.
Persze nem a gusztustalan, izlestelen beszolasokra es a nyalcsorgato nezesre van igenyem, csak a finom pillantasra, az enyhe flortolesre stb.
Ettol meg huseges vagyok 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!