Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogy fogadjátok, ha más férfiaknak is tetszetek?
sajnos nekem nem volt még olyan pasi, akinek "vággyal tele lenne a szeme" és tetszene is.
mindig olyan ronda emberektől kapok ilyeneket, sokkal jobban örülök, amikor pl volt, hogy idős bácsi, vagy egy fiatal cigánysrác elengedett babakocsival az úton és olyan szépet, jókat kívánt mosolyogva, hogy még ma is benem van :)
olyanok, amikor kikezd velem egy taxis és hasonlók, irritálnak nagyon.
vagy amikor barátnője kezét fogva néz engem hosszan és küld egy mosolyt, ilyenen meg egy srác haverommal röhögtünk, felhívtam rá a figyelmét(mert ugye pasi nem vette volna észre)
"egy kolléga "milyen csinos vagy ma, gizike" mondatában nincs semmi megalázó"
Én megalázónak érzem. Kivéve, ha ott áll mellettem Béla, és a kolléga neki is odaszegezi, hogy "Bélám, ez a nyakkendő nagyon jól áll".
Különben úgy érzem, ők emberként kezelik egymást, én meg csak egy dísztárgy vagyok. Szívesebben veszem az olyan bókokat, amik a belsőmre utalnak.
Életem legszebb bókját akkor kaptam, mikor megnevettetem azt a férfit, aki nagyon tetszett, és ő percekig röhögött, majd azt mondta: eszméletlen vagy.
Ha azt mondta volna, csinos vagy, vagy csak végignéz, abban a pillanatban kiszerettem volna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!