Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak jóban, csak egészségben, míg a halál el nem választ?
És neki nem meséled el amit ide leírtál? lehet rájönne hogy hát nem épp lovagiasan viselkedett na jó valljuk be bunkó volt. "Bele se merek gondolni mi lenne, ha valami bajom lenne." Én sejtettem hogy baj lesz nálam, amikor ezt mondtam neki akkor csak visszakérdezett, hogy honnan tudom hogy neki nincs semmi baja.
Egyébként mi próbálunk minél többet tenni a másikért ha a másik beteg. Mondjuk az én párom mellett bombát is lehet robbantani ha alszik az si igaz.
Jah és a gyerek! Az is bosszantani fogja ha éjszaka sír a telepakolt nem épp illatos pelusban?
Ugyan már, négy éve együtt élnek, és azért nem a kérdező életére tört a pasi. Meg kell beszélni, tisztázni kell szépen, hogy miért történt, hogy ez rosszul esik, és máskor ne, de azért nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megbocsátani egyszer.
Más kérdés, hogy ha 9 napja ilyen köhögőgörcseid vannak, azzal valamit kezdeni kéne, mert nem normális.
Jóban, rosszban, betegségben... ez a ti házasságotok, nektek kell megbeszélni és együtt dűlőre jutni a dolgokban, nyíltan elmondani a fájdalmadat szeretettel, nem megbántva a másikat... azért vett el feleségül, mert szeret. Vannak rossz emberi tulajdonságaink, amiken lehet változtatni és egymáshoz kell formálódnotok teljesen. Most hogy ide kiírtad vagy azt fogják mondani hogy milyen izé a férjed, válj el, vagy hogy beszéljétek meg. Igazából mégis mit szeretnél, mit mondjunk? Ez a házasság egy szent szövetség, ami azért van hogy ketten egy testként, eggyé vállalva éljetek, egymást segítve és támogatva.. Alap, hogy a problémamegoldás legyen az első gondolat ami eszedbe jusson, ne az hogy milyen izé.. így legyen nekem gyerekem tőle.. mert akkor önmagadat is automatikusan eltávolítod tőle.. Istennel kell közösen megoldanotok ezt a dolgot hármasban.
Egyébként érdekes, mióta mi is összeházasodtunk ( sok évig együtt éltünk de megtértünk és megváltozott az életünk, mi is) és összeházasodtunk, valahogy jobban kiütköznek a problémák. Részben azért is, mert nem tetszik az ördögnek ez a dolog, azon van hogy szétszakítsa ezt a szent szövetséget és ezzel bűnbe vigyen, másrészt az Úr is formál minket és bizony változnunk kell mindkettőnknek. De önmagunktól ez nem lehetséges, csakis Istennel. Ő az aki átformál minket! De először is fel kell ismernünk a hibáinkat és elé vinni ezeket és akarnunk kell hogy megváltozzunk! Ha tiszta szívvel elé megyünk, Ő meghallgat és segít megoldani a problémákat, segít máshogy látnunk a dolgokat és segít begyógyítani a sebeket.
Azért van ma ennyi válás, mert minden csak Istennel lehetséges és sokan kihagyják Őt ebből az egészből! Holott rá kell alapoznunk!
Orvos látott, tüdőzörej nincs, recepteket felírt, mást nem tud tenni.
Páromnak amint nem tetszik valami, rögtön elmondom, ezt is elmondtam. Csupán nem érti miért akadtam ki.
Nem, nem fogok vele szakítani, ennyi boldog pillanatot eldobni csak azért, mert bunkón viselkedett most. A problémát meg kell oldani, nem pedig elmenekülni előle.
Mai nap ismét megbeszélem ezt vele. Köszönöm szépen a válaszokat!
Az én férjem is (eddig) szöges ellentéte a tiédnek.
Nálunk az élet bebizonyította, hogy számíthatunk egymásra jóban rosszban, pedig a családban (2 generációs családi házban élünk anyuékkal) sokkal komolyabb betegség is lett sajnos.
Egy tanács: amikor ennyire izzadok betegségnél én pólóban alszom, mert a pólót könnyebb cserélni, volt, hogy 3 pólót izzadtam át egy éjszaka alatt és hogy nehogy megfázzak ezt könnyebb cserélni mint 3 óránként a lepedőst és ágyneműt. De soha nem szólt egy rossz szót sem, sőt ha bármit kértem, hozta éjnek évadján.
Valóban elgondokodnék a helyedben (még nem is csak a terhesség alatti időszakról) mi lesz amikor egy pici baba sír vég nélkül éjjel (mert nem csak jól, éjszakát átalvó babák vannak), esetleg, ha a gyerek lesz beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!