Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják páran, hogy ez egyértelműen rossz és
hogy az ilyen nő nem lehet jó feleség és anya?
Gondolom fiatalabb vagy annál hogy emlékezz egy botrányra. Még a Kádár rendszerben történt, hogy feladtak egy hirdetést, hogy filmstatisztának munkáskinézetű embereket keresnek. Mekkora balhé lett belőle! Mert hogy ilyen nincs. Pedig van. Meg más kinézetű is......................
2015. márc. 7. 10:34
12/110 A kérdező kommentje:
A körmöm és a hajam is saját, nem mű. Magától szép. Le kellene vàgnom, mert másnak esetleg nem nő meg, vagy hogy....:(?
Láss bele a fejébe az irigyeknek. Egy része az anya üzemmódban tengődő, lepukkant, rövid hajú, melegítős háziasszony, a másik a csúnya pasi aki minden nőt lekvuráz akinél nincsen esélye. Egy anya ad magára gyereknevelés mellett és szeretne vonzó lenni? Szentségtörés! Azonnal menjen el a legközelebbi turiba és válassza ki a legelnyűttebb darabokat, a sminkkészletét pedig cserélje hintőporra!
2015. márc. 7. 10:40
14/110 A kérdező kommentje:
14: Valahogy nekem is ez jön le.
Csak önigazolást keresel talmi csillogásodra. Olyan vagy mint a karácsony fán az üveggolyó.
2015. márc. 7. 10:47
Egyertelmuen azert, mert ezt kozvetited magadrol. Aki allandoan ribisen oltozkodik, magassarkut hord, szinte minden mu rajta, az nyilvan, hogy a kulsosegeknek szenteli a legnagyobb figyelmet, erre fekteti a legnagyobb hangsulyt. Nincs ezzel semmi baj, csak nem kell csodalkozni, hogy ez alapjan itelnek meg az emberek. Az elso benyomas a talalkozas elso 4 masodperceben alakul ki, az nagy mertekben toled fugg, hogy az negativ vagy pozitiv. En spec. nem vagyok egy plasztikcica, neha megis megesik, hogy a "csomagolas" alapjan itelnek meg, engem ez kifejezetten irrital.
27N
2015. márc. 7. 10:48
17/110 A kérdező kommentje:
Aha... mégis mitől műbb az én ruhám meg cipőm, mint a tiéd?? A tiéd nem anyagból készült vagy mi? Egész egyszerűen más a szabása, ennyi.. Alapozót és szempillaspirált te is hasznàlsz gondolom, akkor megint nem tudom hol a különbség. A hajam és körmöm eredeti mint mondottam, én növesztettem! Annyi hogy lakkozom és festem, mint megannyi nő. Szilikonom nincs és soha nem feküdtem plasztikai sebészeten és nem is szàndékozom. Akkor hol a gond..?
figylej vmiért feltetted ezt a kérdést, sval te is érzed, hogy kicsit sok ez így.
2015. márc. 7. 11:01
19/110 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy sok lenne. A rosszindulatú megjegyzéseket érzem..
Itt a hulyeseg 1-2 valasz kozott!!!
Az h vki szuk ruhat hord attol meg nem ringyo. Ha ad magara....a megjelenesere attol se csak pusztan igenyes. Ez a korom dolog....na ez a legnagyobb baromsag.
Nekem 2 gyerekem van es hosszu mukormom. Azert mu m a sajatom tul gyenge es azert hosszu m az tetszik. Jelentem kivaloan sutom a tortat veluk....mosok fozok stb. Es a gazat is ezekkel szedem ki :-D
2015. márc. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések: