Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasok mindent megosztanak egymással?
Gondolok itt infora, jelszóra, vagyonra...stb.
Pl. sms-e jön az egyiknek és a másikkal tudatni kell, hogy ki az és mit akar? Vagy e-mail jelszót,bank jelszót egymásra bíznak? Beszámolnak mindenről?
Az hogy egy háztartásban mindent közösen használnak egyértelmű, de rögtön "ami az enyém az a tied is?" Az ember hosszútávratervez ha házasságot köt, de mivel sok a válás a törvény is védi a feleket. Nem véletlenül 5év után közös minden, ezért kérdezem. Meg, hogy másoknál mennyire működik a bizalom,beavatás... mert akinél külön számla van, az nem véletlenül van külön és ettőlmég nem rossz házasok,csak szerintem nem kell fürkészni egymás megtakarítását, mert inkább az a fura.
Ezek nagyon jól hangzanak, mert működik a bizalom.De kérdem én, miért akar az egyik fél belépni a másik gmailjébe???
Én azért nem adnám meg az enyém jelszavát, mert semmit nem törölgettem ki, 5-6-7 éves levelek is vannak benne, korábbi partnerrel,vagy barátnővel... ez nem tartozik rá és szerintem visszaélne vele. Semmi oka belépni amúgy, mert a saját fiókjából is írhat levelet valakinek, de van közös email cím is. És ő se adja meg a gmailes jelszavát magától, én meg nem kérem, mert nem érdekel. Mit kezdjek vele...?
Nálunk is minden közös az első perctől kezdve mióta összeköltöztünk. Tudjuk egymás jelszavait, pinkódokat. Általában együtt vesszünk le pénzt, igazából én vagyok az aki nagyrészt megjegyzi a jelszavakat, pinkódokat. A gépen megjegyeztettem a belépő jelszavakat, én nem titkolok semmit lépjen be. Ha akarja felőlem el is olvashat akármit. De igazából a férjem nem egy kutakodó valaki.
Én egyébként kérdező nem értelek, minek megtartani ezer éves leveleket az extől? Akkor nem léptél túl rajta? Szerintem neked fontos ez a dolog ha itt is megemlíted. Én ilyeneket már nem tartok számon, nem érdekel.
Nem tudom de mi a férjemmel az az "összenövős" kategória vagyunk. Nagyon szeretünk együtt lenni, nem titkolózunk, főleg nem pénzügyekben, jelszavakban. És jól működik így a kapcsolatunk, 10 év után is.
En tudom az asszony kodjait, be tudok lepni a levelezesebe meg a facebookjaba, de nem szoktam, ennek pusztan technikai okai vannak, en kezelem a gepeket, ha van valami gond. En is elmondtam mar neki az en jelszavaimat, de nem erdekli, nem is birja megjegyezni.
De ttol fuggetlenul: ha valaki el akar tiktolni valamit az siman meg tudja tenni. Meddig tart egy gmail-cimet regisztralni, amirol a masik nem is tud?
Az en penzem-te penzed nalunk nem ertelmezheto, hazassag ota egy szamlank van, arra megy mindkettonk fizetese es ahhoz vannak kartyaink.
Nálunk minden közös,nem volt gond eddig sosem belőle.
Kérdező,ha úgy gondolod,hogy a párod visszaélne,a régi leveleiddel,az azt jelenti,hogy nem bízol benne.Nincs meg a bizalom.Így meg azért nem tudom,mennyire lehet jó ez a kapcsolat.
Mivel a munkája sok telefonálással jár, én már konkrétan szelektív süketséget fejlesztettem ki, ha telefonál.
Ha engem is érint a hívás (magánjellegű), akkor úgyis elmondja. Telefonját csak akkor veszem fel, ha olyan hívja, akivel nekem is szorosabb a kapcsolatom (én szüleim, lánya, anyja), aztán nálam hagynak üzenetet.
Egyetlen egyszer túrtam bele a telefonjába, amikor meglepetésbulit szerveztem neki, de a haverjainak nem volt meg a száma. A kontaktlistából kiírtam néhányat, aztán végighívogattam őket a szervezés részleteivel. De máshová akkor sem néztem bele, mert nem tartom etikusnak és megbízom benne.
Bankkártyák közkézen forognak, mert két közös számlánk van. Ha ugyanahhoz a számlához tartozó kártyámat nem találom, akkor előveszem az övét és azt használom - de fordítva is igaz.
Facebookra szerintem soha nem léptünk be egymáséba, annyira nem fontos egyikünknek sem. Én chatelni szoktam barátokkal, ő meg inkább online játékokkal játszik.
Zsebbe, táskába egyikünk se túr szívesen, még kérésre sem. Ha megkérem, hogy valamit vegyen ki a táskámból, általában megjelenik az egész táskával és a kezembe nyomja, hogy keressem meg én, ő nem nyúl bele. Zsebbe csak a szennyesben talált ruhákba szoktam belenyúlni, mert korábban mostam már ki forgalmit és pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!