Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mi mindent tesztek meg, hogy szexik legyetek és férjek, mi a minimum amit elvártok ezen a téren?
Ezekkel kezdtem:
Annyi, hogy nekem a gyömbér túl sok volt bele, és azt általában ki szoktam hagyni.
Az alaprecept az, hogy 3 deci víz, 1 banán, 1 alma, 2 csésze salátalevél (bármilyen, ami van otthon, pl. fejessaláta, spenót, sóska, madársaláta, stb.). Volt már, hogy helyette répát tettem bele, abból 1 csésze is bőven elég, mert erős az íze.
Csináltam már több banán nélkülit is, férjemnek jobban bejön úgy. Pl volt egy szál répa, 1 alma, 2 narancs. Max. 24 óráig tárolható hűtőben, de a narancsosak nem olyan finomak ennyi idő után, azok azonnal fogyasztva sokkal jobbak. Én este szoktam készíteni magamnak, egy shakerbetöltöm (kb 7-8 deci lesz belőle), és délelőtt azt iszogatom.
Az a jó benne, hogy a gyümölcsök tök jól elnyomják a zöldségeket (ami nekem fontos), és ha éppen nem is sikerül egy adag olyan finomra, gyorsan meg lehet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!