Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségek miért szeretnek flörtölni?
hm.. én nem utána jelenetem ki..szeretek viccelődni poénkodni..stb…nevezzük flörtnek…de sosem árulok zsákbamacskát..ez arról szól nekem, hogy attól még nő vagyok, és nőként is tekintenek rám--
ez ugyanolyan, mint a "puncsolós" fiúk akik semmit nem akarnak, csk bókkirályok..
tehát sosem kelletem magam..de az ugratásban benne vagyok..
egyébként a nők szeretik a visszajelzést, és nem mindig elég a férjé, ahogy régen a szülőké sem volt elég….
ez nem jelenti azt, hogy valaha is a szóájtéknál több volna
Tőlem ez teljesen idegen. Velem próbált már meg férfi, pl. kolléga flörtölni, de elhárítottam, nem vettem részt a játékban. Nálam nem férnek ezek bele. Szerintem undorító dolog, mikor családanyák ott vihorásznak, mint az idétlen kamaszlányok egy pasival. Vagy megy a fogdosás, árkarolás és társai. Mennyi nő műveli ezt!
Bezzeg, ha az ő férjük csinálja ezt egy nővel, ki lennének akadva.
Sajnálom, amelyik nő attól érzi magát érdekesnek és vonzónak, magabiztosnak, hogy egy férfi, aki nem a férje udvarolgat neki, vagy egymással évődnek, mint a dedósok. Ki kell őket ábrándítsam: az ilyen nők értéktelenek a férfiak szemében.
"A kérdező kommentje:
a férjek dugni akarnak azért flörtölnek."
Ne legyél ilyen álszent kérdező! A nők ugyan mit akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!