Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségek miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségek miért szeretnek flörtölni?

Figyelt kérdés
Csak flörtről beszélek, tehát kelleti magát, flörtöl, ilyesmik majd kijelenti hogy férjnél van és nem lehet több.
2015. febr. 6. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ mit nevezel flörtnek. Beszélgetni, baráti kapcsolatot kialakítani nem flört. Én legalábbis nem tartom annak. Bár a puszta barátkozást is van aki félreérti, hiába csak szimpla beszélgetésekről volt szó, mégis azt hitte benne lennék egy viszonyban, pedig szó sem volt erről.

Ha már fogdosás, ok nélküli ölelgetés és hasonló dolgok vannak, az sok.

Én nem flörtölök mással a férjemen kívül, nincs rá szükségem. Egyébként leginkább csak az igényel mástól visszajelzést akivel a párja nem törődik. Vagy már nem érdekli a párja, és fel akarja hívni magára mások figyelmét.

2015. febr. 6. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

egyébként engem érdekel ki mit tart itt flörtnek..

mert a flörtből amit én nevezek annak senki nem gondolná, hogy valamit akarok tőle…max az aki tényleg a barátkozásról is azt hiszi, vagy mert hozzászóltam is azt hiszi..

flörtölni a férjemmel fura lenne, vele évődök..és egyértelmű mit akarok..enyhén szólva több a flörtnél, az én olvasatomban..

2015. febr. 6. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

A nőknek is vannak ösztöneik, ugyanúgy mint a férfiaknak.

Nézd csak meg az állatvilágot. Az ösztönös közeledés a másik nem felé (főleg hogyha külsőleg is vonző) nem hiszem hogy ritka jelenség lenne az emberiség történetében. Így lettünk teremtve. Ilyen az ember.

2015. febr. 6. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

"Szinte minden nő szeret flörtölni. Attól hogy férjnél van, még szüksége van a visszajelzésre, hogy más férfinak is tetszik."

Szinte minden férfi szereti a szexet. Attól, hogy nős, még szüksége van új puncira, hogy más nőket is megdugjon.

Jól tévedek? :D

2015. febr. 7. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
A flörtöt és a hűtlenséget ne vegyük már egy kalap alá.
2015. febr. 9. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Miért ne? Általában következménye szokott lenni.
2015. febr. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!