Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nálad válóok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad válóok lenne, ha a házastársad meghízna?

Figyelt kérdés
Nem saját magam miatt kérdezem (egyedülálló vagyok és átlagos testalkatú), hanem tényleg konkrétan a TI válaszaitok érdekelnek. Nem általánosságban, hanem a konkrét, meglevő házastársatokkal. Elválnál tőle, ha kövérebb lenne?
2015. márc. 3. 13:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg válóok lenne. Sem nekem, sem a páromnak nem a zsánere az elhízott alkat, egyszerűen szexuálisan nem kívánnánk meg egymást. Itt most nem belső értékekről van szó, de azért mindenki aszerint választ párt, hogy külsőleg is passzoljon hozzá. Betegség, igen az más. De szeretném azt is nagyon kihangsúlyozni, hogy sokkal ritkább esetben híznak el az emberek betegség miatt, mint egyéb, főleg túl sok kaja miatt. Ezt mint orvostanhallgató mondom. Divat "hormonzavar" mögé takarózni, bár az emberek 90%a azt sem tudja mit jelent ez. Úgyhogy erre is szemfülesnek kell lenni. Azért hízott el, mert beteg, vagy azért beteg, mert elhízott? A lényeg: amennyiben igénytelenségből fakad az elhízás (és nagyrészt abból fakad), segítségem, bátorításom és figyelmeztetésem ellenére változtatni nem akar, akkor válnék. Nem vonzana már szexuálisan, ami mindkettőnknek rossz lenne. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem őt, de a házasság része a jó szexuális élet is.
2015. márc. 21. 09:29
 22/25 mi a fene ***** válasza:
Nem válnék, csak ne legyen gusztustalan, ápolja magát.Egy határon túl viszont lehet figyelmeztetni.
2015. márc. 21. 12:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mondjuk 60 kilósan ismerném meg és egy 120 kilós disznóvá hízna, akkor tuti, hogy válnék.
2015. márc. 21. 12:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez jó én is :D De szerintem azért mert úgy már nem állna fel rá a cerka és ez rányomná a bélyegét az egészre. :))
2015. márc. 21. 17:59
 25/25 anonim ***** válasza:
nem:)
2015. márc. 21. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!