Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hathat szerintetek az egy párra, ha egy munkahelyen dolgoznak?
Mindegy, hogy házasok, de a lényeg, hogy együtt lakik már a pár.
Egy munkahelyen dolgoznának, a nő irodai részlegen, a férfi munkásként a vállalkozás termelési részlegén mint kétkezi munkás.Tehát nemigen találkoznának, de a levegőben érezni lehetne köztük, hogy egy helyen vannak.
Munkatársakat hogyan érinti ez?
És a párt?

Mi 8 éve vagyunk együtt ebből 5 éve egy munkahelyen. Ugyanaz a műszak, csak munkahelyen belül más reszleg de összefutunk mundig.
A kérdésedre a válaszom: attól függ milyen a pár. Nekünk nagyszerű, mindkettőnknek vannak barátai mindkét nemből, senkit nem érdekel ,hogy ha megallunk 2 percre stb...viszont volt egy pár akiknél ha a csaj hozzászólt egy pasihoz akkor már mindenféle k.va volt...persze a pasi dumált mindenkivel...szóval kapcsolatfüggő.

Emberfüggő. Ránk pozitívan hatott. Nagyon szerettünk együtt dolgozni, nem okozott semmilyen konfliktust.
Ha adódna valami jó lehetőség, szívesen vállalnánk megint munkát közös munkahelyen.

Rengetegen dolgoznak egy helyen, mivel a felnőtt életben a munkahely a legkézenfekvőbb hely, ahol ismerkedni lehet :D
Van akinek nagyon nem jön be, de van akinek igen. Barátaim dolgoznak egy helyen. Ők azt mondják jó, mert olyan helyen dolgoznak, hogy totál idegbeteg mind a kettő, és egy civil ezt nem értené meg úgyse. Mondjuk az külső szemmel idegesítő, hogy akárhényszor náluk vagyunk, mindig a munkájukról beszélünk, mert képtelenek letenni, mikor hazaérnek. De ez az ő kapcsolatukban nem okoz problémát.

köszönöm :)
A párom már pár éve ott dolgozik, nem merek oda menni.
félek, hogy a féltékenység nyomást gyakorolna rám :/

A férjem és én 14 éve dolgozunk egy helyen, mindketten tanárok vagyunk. Ráadásul 1 éve én lettem a közvetlen főnöke.
Nekünk ez nem okoz problémát, a munkahelyen munkatársak vagyunk. Ha nem értünk egyet valamiben a munkában, akkor azt munkatársakként vitatjuk meg.
A foglalkozásunkból adódóan mi sok munkát hazahordunk, de otthon nem én vagyok a főnök! :)
Egyébként hiába dolgozunk együtt 1/2 8-4-ig, van, hogy csak kutyafuttában találkozunk vagy együtt ebédelünk, ha mindkettőnknek lyukas órája van.

Az előző válaszoló férje vagyok. Kifejezetten hasznos néha, hogy egy házaspár egy helyen dolgozik.
Nálunk, mivel a tanári karban én vagyok az örökös lázadó, nem kicsit nyomott a latba, hogy az egyébként alkalmatlan vezetőim rettegtek a számtól (sajnos többször volt igazam, mint szerették volna), így gondolták, hogy az "asszony ellen" nem fogok lázadni... :) :D
(Egyébként már két éve a felettesem, nem egy)
De tény, hogy a munkahelyi vitákat munkahelyinek, a házi vitákat meg otthoninak kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!