Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás, segítség, avagy csak a kibicnek semmi sem drága?
Én nemrég regisztráltam erre az oldalra, de korábban is szoktam böngészni a kérdéseket és válaszokat.
Sok más mellett feltűnt, hogy a házasság problémáival foglalkozó kérdésekre szinte kivétel nélkül olyanok adják a -válj el, rúgd ki, hagyd el- válaszokat, akik egyedül élnek. Még a koruk is jól behatárolható. Míg akik házasságban élnek, megpróbálnak valódi megoldást keresni, hasznos tanácsokat adni. Nem értem mi örömet okozhat mások házasságának szétverése?
Szerintem az ilyen esetekben kétféle ember válaszol: 1) aki volt már ilyen helyzetben, de a párja mellett maradt, ő azt írja, hogy ne váljon, 2) aki volt ilyen helyzetben, és ki mert lépni belőle, ő azt írja, hogy váljon. (Már amennyiben igaz, hogy tényleg elváltak írják, hogy váljon. Nem hiszem, hogy tényleg ilyen jól be tudod lőni mindenkinek az egyéniségét egy tök anonim oldalon.)
A többi fajta (a boldog házas, a boldog egyedülálló, az örök magányos farkas, stb.) nem érzi úgy, hogy neki az ilyen kérdéseket olvasgatni kellene, mert az emberek többnyire az olyat nyitják meg, amelyikbe bele tudják érezni magukat (meg a nagyon szenzációhajhász címűeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!