Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás, segítség, avagy csak a kibicnek semmi sem drága?
Én nemrég regisztráltam erre az oldalra, de korábban is szoktam böngészni a kérdéseket és válaszokat.
Sok más mellett feltűnt, hogy a házasság problémáival foglalkozó kérdésekre szinte kivétel nélkül olyanok adják a -válj el, rúgd ki, hagyd el- válaszokat, akik egyedül élnek. Még a koruk is jól behatárolható. Míg akik házasságban élnek, megpróbálnak valódi megoldást keresni, hasznos tanácsokat adni. Nem értem mi örömet okozhat mások házasságának szétverése?
Látod, a te esetedben nem is volt szükség néhány napra:-)
De azért ennyire ne vedd a szívedre. Nem akartalak megbántani semmivel.
"Ez egy szánalmas dolog. Nem is tud adni boldogságot az, aki magától nem boldog."
Sajnálom, hogy nem érted a dolog lényegét, ebből is látszik, hogy neked nem sikerült megtapasztalni.
Igen, nyilván, aki nem szereti magát, az mást sem, blablabla, csak ez kicsit többről szól.
Szánalmasnak nevezni mást, mert nem érted, nála hogy működnek jól a dolgok - na az a szánalmas. :)
Visszavonom! Ezt eltaláltad.
"volt sok nőd, kalandod"
Jó, beszélgessünk. Én többek között azt mondom rólad, hogy híján vagy a logikának.
Hol a logika abban, hogy azt írod, szerinted félek a nőktől, de azt is írod, hogy sok nőm volt már. Tehát szerinted egy félénk, nyámnyila pasi vonzza a nőket?
"Hol a logika abban, hogy azt írod, szerinted félek a nőktől, de azt is írod, hogy sok nőm volt már. Tehát szerinted egy félénk, nyámnyila pasi vonzza a nőket?"
Az, hogy félsz a nőktől, nem azt jelenti, hogy félénk vagy nyámnyila vagy. Azt jelenti, hogy olyan nőket választasz, akik szerinted kevesebbek nálad. Pl. buta nők. Ők nem veszélyeztetik a férfiasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!