Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha kiderülne a férjetekről, hogy megcsal, mit tennétek? Megbocsátanátok? Mit lenne könnyebb megbocsátani,2 hónap viszonyt, vagy 2 évet?
EGy megcsalást sem szabad megbocsájtani,mert az a baj,hogyha esetleg egy utcaszéli igénytelen prostival fekszik le,aztán meg veled,akkor lehet,hogy te is AIDS-es leszel,aztán csodálkozol,hogy hoppá,ez a betegség meg vajon honnan jött?Lesarkított példa,de szerintem értitek a lényeget.Aki eggyel lefekszik,lefekszik az többel is!
Az én egyik ismerősöm(nő) is ezt csinálta az 5 éves kapcsolatában,egyszer bukott le,több alkalommal csalta meg a leendő férjét.A lebukás ellenére a leendő férj megbocsájtotta ezt,mert tudta,hogy jobb nőt nem kapna,illetve gyakorlatilag ettől félt,és szerintem jogosan.Ezt az ismerősömnek is megmondtam,hogy bármikor megbocsájtana neki ez a csávó bármit,hiszen jobbat úgysem kap.
Az bocsájt meg egy megcsalást,aki fél attól,hogy jobbat nem talál.Pedig lányok,nők,fiúk,férfiak,higgyétek el,hogy találhattok jobbat,az esély megvan rá!
13:01 vagyok, a hosszabb :) Értékelem magam, nem erről van szó, de nem gondolom, hogy egy hosszú távú kapcsolatnak azonnal véget kell vetni egy hiba miatt. Holott két emberen múlik a dolog. A férjem mindig azt mondja, hogy a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Ez is egy probléma, meg kell oldani. Kinek mi a megoldás. Valakinek az, hogy azonnal válik, másnak meg az, hogy mepróbálja helyrehozni, ha nem sikerül, utána válik.
De mint leírtam, a viszonyt én sem tűrném, de inkább a hazugságok miatt, nem pedig maga a megcsalás ténye miatt. Sok dolgon múlik, ezt most butaság lenne azonnal kijelentenem, hogy azonnal kidobnám, vagy hogy tuti megbocsátanék, mert nem tudhatjuk, hogy akkor hogy fogjuk látni a dolgokat. Én most így gondolom. Persze ugyanígy gondolom fordítva is.
Ez nagyon sok mindentől függ.
Ha már nincs köztünk szerelem és a hátam közepére sem kívánom, akkor megbocsátanék, sőt nem is erőlködnék, hogy meg tudjam, hogy van-e valakije, sőt lehet, hogy nekem is lenne valakim.
De ha oda lennék még érte, és ő is úgy tenne, tehát én nem is tudnám, hogy neki nem elég, ami otthon van, akkor nyilván nagyon megbántva és átverve érezném magam. Főleg egy hosszabb viszony esetén. Nem biztos, hogy meg tudnék bocsátani, még akkor sem, ha szeretnék. Utána tuti mindig azon járna az agyam, hogy vajon most mit csinál, kivel van, megint megcsal valakivel?
Én nem bocsátanék meg egyik esetben sem. Akkor sem, ha 10-20 éve lennénk házasok, és 5 gyerekünk lenne. Egyszerűen azért nem, mert összemenne a szememben...leértékelődne. Érted? Nem tartanám őt már semmire... Nekem így nem kellene. Ettől én többre...sokkal többre vágyom!
Szóval válnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!