Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a ferjem meleg?
2 eve vagyunk hazasok, es a szex nem igazan volt resze az eletunknek, csak mikor kisbabat akartunk. Ami persze sikerult is, de utanna ugyanugy kb 3-4 havi 1 szexre lehetett ravenni a ferjem. Folyamatosan visszautasit! Par honapja mig en dolgoztam a nemiszerverol csinalt kepeket es felrakta egy fenykepmegoszto portalon, elmondasa szerinte nem tudja miert.
Ma veletlenul itthon hagyta a telefonjat, es mivel pont ugy nez ki mint az enyem, meg akartam nezni az uzeneteimet es mikor csak probaltam bekapcsolni, egy no kepe volt rajta, akinek ferfi nemiszerve volt, ezek utan megneztem a telefont es lattam hogy rengeteg ilyen kep van elmentve a telefonba. Es a telefonszamok kozott is el van mentve egy Pesti meleg edzoterem cime :( ( onnan tudom hogy rakerestem neten a cimre). Aztan felhivtam a munkahelyen, es mindent tagad, hogy o ilyeneket nem nez es biztos valaki hasznalta a telefonjat! Szerintetek meleg? Es mitevo legyek? A fiam meg nagyon pici, nem maradhatok egyedul...
Nem akarok vele maradni, igy is eleg megalazo!
A fiam miatt felek, meg nagyon pici, es nincs egy rokon se 2000km-es korzetben (mi angliaban, a csalad otthon) sajnos.
es felek hogy igy nem tudnam felnevelni egyedul a hulye penz miatt :(
Gyere haza a gyerekkel, most kényszerből kell elfogadni egy olyan helyzetet, amit megalázónak tartasz (érthetően).
Ha valami rosszat tesz majd a gyereknek az ez, nem az, ha itthon akár szegénységben neveled.
Kedves kérdező! Hogy már nem aktuális de én is úgyan ebben a cipőben járok ami a melegséget illeti.
Ha tényleg meleg akkor nem lesz neki könnyű.
Tudom mert saját magam is ezt tapasztalom én sajnos kért gyerek után jöttem rá hogy így van .
Hagy neki időt majd magától el fogja mondani .Én is ezt fogom tenni bár rohadt nehéz és inkább várok még a nagy Coming outal .
Remélem segítettem és tud nagyon sok férfi van vele így .
35 /f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!