Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a ferjem meleg?
2 eve vagyunk hazasok, es a szex nem igazan volt resze az eletunknek, csak mikor kisbabat akartunk. Ami persze sikerult is, de utanna ugyanugy kb 3-4 havi 1 szexre lehetett ravenni a ferjem. Folyamatosan visszautasit! Par honapja mig en dolgoztam a nemiszerverol csinalt kepeket es felrakta egy fenykepmegoszto portalon, elmondasa szerinte nem tudja miert.
Ma veletlenul itthon hagyta a telefonjat, es mivel pont ugy nez ki mint az enyem, meg akartam nezni az uzeneteimet es mikor csak probaltam bekapcsolni, egy no kepe volt rajta, akinek ferfi nemiszerve volt, ezek utan megneztem a telefont es lattam hogy rengeteg ilyen kep van elmentve a telefonba. Es a telefonszamok kozott is el van mentve egy Pesti meleg edzoterem cime :( ( onnan tudom hogy rakerestem neten a cimre). Aztan felhivtam a munkahelyen, es mindent tagad, hogy o ilyeneket nem nez es biztos valaki hasznalta a telefonjat! Szerintetek meleg? Es mitevo legyek? A fiam meg nagyon pici, nem maradhatok egyedul...
Nekem is meleg volt az exem,sajnos csak eljegyzés után jöttem rá.
Ő ellopta a bugyijaimat,a melltartóimat.
Szex nem volt,csak ritkán.Egy idő után előállt azzal hogy csináljuk análisan (én neki és hozott egy vibrátort)Ekkor láttam utoljára...
Szerintem ez éppen elég jel.
Ne fogja már másra azt, ami az ő telefonjában van.
Elég jel az is, hogy szexelni sem akar, és ez már ráerősít, amiket leírtál.
Sokan csak későn ébrednek rá a valódi szexualitásukra; lehet, hogy ő is csak most szembesült vele, de az is lehet, hogy eddig is sejtette, csak elfojtotta magában a társadalmi nyomás miatt.
Egyetértek az egyik előttem válaszolóval: ez nem olyan téma, amit az ember a munkahelyén, telefonon szeretne kitárgyalni. Nyugodj le egy kicsit, és beszéljétek meg a dolgot higgadtan. Ha nem ellenségesen állsz hozzá, valószínű ő is nyíltabb lesz veled.
Hmm..."guszta".
Ha haza er ultesd le, es addig ne tagits amig be nem vallja. En igy tuti nem tudnek mellette maradni, de ez mar a te dontesed.
Amugy en is azt hinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!