Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet egy olyan házasság sorsa, ahol a férj az esküvő előtt hónapokig csalta a menyasszonyt?
15: Értem, nagyon szívesen segítek Neked.
Több ilyen férfit is ismerek közelről, talán van közös ismerős is köztük.
De ha nincs, akkor is ismerem ezt a lelkiállapotot, és sokat agyaltam én is.
Nehéz egyedül, elszigetelve egy iylen élménnyel. Legjobb lenne a hírverés.
15: Mikori történet ez? Mennyit voltatok egy pár és mikor volt az esküvő? Hogyan derült fény Számodra a titkaira?
Hány évesek voltatok?
A feleséggel milyen hosszú kapcsolata volt a házasság előtt?
A családod, barátaid, szüleid mit szólnak ehhez, ha pedig nem tudnak róla, miért nem tudnak?
19:
"A nemi betegség felvetést meg egyáltalán nem értem.
A férj nem prostikhoz járt, hanem egy nőhöz, aki ezek szerint szerette. "
30-féle nemi úton teljedő betegség van (az influenzán és a fertőző gyerekbetegségeken kívül).
Így aki nem kizárólag szüzekkel szeretkezik, hanem olyanokkal is, akik már túl vannak 2-3 partneren - és nem hazsnálnak mindig óvszert, és nem is kúrálják ki magukat partnerváltáskor -, az óhatatlanul talákozik velük.
Elég egy ilyen partner, aki tudtodon kívül kockázatos nemi partnernek számít, és kaphatsz 4-5 betegséget egyetlen alkalommal is. Ha mázlid van, akkor nem életveszélyeseket.
Akinek évente 3 vagy annál több partnere van, az számít kockázatos nemi partnernek - akkor is, ha óvszert használ.
19: "A nemi betegség felvetést meg egyáltalán nem értem.
A férj nem prostikhoz járt, hanem egy nőhöz, aki ezek szerint szerette. "
Ja, igen.
Két egészséges nő közti ingázás is okozhat nemi betegséget a nőknek, hiszen a hüvelyben rengeteg baktérium van (a bélhez hasonló), és a 2 nő hüvelyflórája nem egyzik.
Ezek alapvető intimhigiénés ismeretek 13 éves kortól fölfele, így elég megrázó, hogy nem értetted, hogy jön ide a nemi betegség témakör...
Azt gondolom, a pasi azért hamarosan keresni fog.... valahogy nem tűnik nagyon gátlásosnak.
Azt tanácsolom: semmi kommunikáció, ne válaszolj, ha mailban ír (jelöld spamként), ne vedd fel a telefont, ha keres, az sms-t is töröld olvasás nélkül...
Nem kéne elkanyarodni a betegségek irányába, de azért ez költői túlzás:
" 19:
"A nemi betegség felvetést meg egyáltalán nem értem.
A férj nem prostikhoz járt, hanem egy nőhöz, aki ezek szerint szerette.
"
Így aki nem kizárólag szüzekkel szeretkezik, hanem olyanokkal is, akik már túl vannak 2-3 partneren - és nem hazsnálnak mindig óvszert, és nem is kúrálják ki magukat partnerváltáskor -, az óhatatlanul talározik velük."
1. Én még nem, pedig e szerint már a sírban kéne lennem.
2. Akkor a mézeshetek elmúltával az ifjú pár menjen a gondozóba, mert ki tudja? Én még nem láttam ilyen akciót.
Azt tanácsolom a Kérdezőnek, bármi is lesz annak a házasságnak a sorsa, a pasit nulláza le örökre.
1.: Vannak ún. tünetszegény nemi betegségek, amik csak évtizedek múltán okoz(hat)nak, de akkor már komoly betegséget, ebből 9-et tudok neked felsorolni.
ezen kívül vannak yolan tünetszegény betegségek, amik azonnali, de gyér panaszt okoznak, és az emberek közül sokan inkább megszokják, semmint kikezelhesség. Ezek miatt nem tudhatod biztosan, van-e ilyen betegséged.
2.: Nem tudom, hallottál-e arról, hogy a nőket évenkénti nőgyógyászati szűrésre biztatják, tehát igen: KÜLDIK a már legalább egy éve szeretkezőket a gondozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!