Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfivel házasság törés, nővel érezd jól magad. Csak én nem tudom megérteni?
Jo kerdes, igen kettos merce, akar kaland, akar nem. A no ha szerelmes, ha csak megbotlik egy nagy k...lesz, a ferfi meg akar szerelmes, akar nem o nem tehet rola a vereben van, meg mit vartal...tarsadalmilag sokkal jobban elitelik a noket, holott pszichologiailag ok azok akik a felrelepesek utan gyakrabban valnak, szakitanak, akiknek ez az utolso lepes egy rossz hazassag lezarasahoz es akik ezt nem fogjak evekig es ujra meg ujra megcsinalni (mert ha meg nem valnak, akkor annyira furdalja oket a lekiismeret hogy soha tobbet. De ezek csak aranyok es reszstatisztikan alapulnak.
A ferjek azert menthetobbek, mert regen ok tartottak el a csaladot es ha egy felrekefe miatt vagy akar egy hosszasabb viszony miatt is elzavartak volna az asszonyok oket akkor a sok gyerek ehen marad, meg hova mehetett volna "hasznaltan". Szoval egy elozo tarsadalmi megrogzottsegbol jon a mostani ebbol meg mad a kovetkezo.
A mai vilagban van munka egy nonek vagy ferfinak se kellene a megcsalast turnie se pedig azt hogy idaig alacsonyodjon egy kapcsolat erzelmi szintje, mert valni szepen is lehet es 7 milliardan biztos vagyunk a Foldon fele-fele aranyban, tehat nem kell orok husegben szenvedni megcsalasokkal tarkitva mert ez az elvaras.
Ja es nekem van szertom es en is valaki szerezoje vagyok. :-) fuj valok is
De, mindegy, kedves 8-as: az eredmény teljesen ugyanaz.
Sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!