Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kér-e bocsánatot a férjetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kér-e bocsánatot a férjetek? Belátja, ha téved?

Figyelt kérdés

Kérdésem olyan helyzetre irányul, amikor tegyük fel valami szóbeli megbántás történik, tehát nem egy hatalmas vétség, viszont olyasmi, amit másként is lehetett volna közölni, de az illető esetleg egy nyersebb módot választott... Olyasmit mond, ami valóban sértő. Ilyen helyzetekre gondolok, szoktak a férjeitek bocsánatot kérni valamilyen módon?

Az én párom magát a bocsánatkérést sose mondja ki, amit már annak ismertem ki az idők során az a közeledés. Tehát ha belátja magának is, hogy most esetleg sértőt mondott,akkor odajön és megölel... De ki nem mondaná, hogy "ne haragudj" :P Sőt, ha megszólal, akkor azzal csak rosszabbá teszi, mert kiderül, hogy még mindig szentül hiszi, hogy ő megfelelően járt el és hozzáteszi: "az igazságért törik be az ember feje, milyen igaz..." :P Arra meg nem is gondol, hogy az általa igazságnak vélt dolgot esetleg nyers-gonosz-bántó módon tálalta és az esik rosszul...

Ti hogy álltok az ilyen helyzetekkel? Férjeitek mutatnak megbánást ilyen esetben? :)

2015. febr. 6. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudom magamról, hogy hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat és olyan dolgokon is megbántódni amiken nem kéne, főleg most, hogy babát várok. A férjem viszont minden alkalommal bocsánatot kér, kiengesztel valahogy, pedig bizony belátom, néha semmi okom morcosnak lenni, de mégis megteszi...Nyilván cserébe neki is vannak olyan rossz tulajdonságai amiket még én kezelek olyankor a helyén a békesség kedvéért. Ilyen egy házasság...:)
2015. febr. 6. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nálunk oda-vissza megy.
2015. febr. 6. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen. De egyáltalán nem tanul belőle:) persze tudom már amikor valami ilyet mond, hogy nem direkt csinálja de ő meg csak utána jön rá, hogy bántó dolgot mondott.
2015. febr. 7. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ilyen problémákat úgy kezelek, hogy lefordítom, nekem mi jött le az ő mondanivalójából, hogy tudja, nekem rosszul esett. Utána elmagyarázza, ő hogyan gondolta, ha a probléma indokolja, bocsánatot kér. Ugyanez fordítva is működik, előfordul, hogy akaratlanul is megbántom őt, akkor bocsánatot kérek. Sok veszekedést elkerülünk így, az biztos.
2015. febr. 7. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha látja rajtam, hogy tényleg, komolyan megbántott, akkor igen, mindig. Nem esik nehezére.
2015. febr. 7. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Az enyém nem kért szerintem még soha bocsánatot sajnos. Túl nagy a büszkesége.
2015. febr. 8. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindig bocsánatot kér és én is. Többet jelent számunkra az egónknál az, hogy a másikba ne maradjon tüske. Most komolyan, ha nem is nagy vagy fontos dologról van szó, miért kéne síkra szállni az igazságért? Ha én megbántottam őt, tökmindegy, hogy igazam volt-e. Bocsánatot kérek. Nem azért, amit mondtam, hanem azért, mert neki rosszul esett. És szerencsére ő is így gondolja. Akkor is bocsánatot kér, ha nem is érti, mi a bajom :D
2015. febr. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!