Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, akiknek a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, akiknek a férjetek külföldön dolgozik: Hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Milyen volt az elején és milyen most? Mennyi idő mire megszoktátok?Meglehet szokni egyáltalán? Milyen időszakonként jár haza?

Az én férjem is tervezi, van kilátásban valami, és már most nagyon félek. Napközben még csak elvan az ember a sok tennivaló mellett, de az estéktől félek a legjobban. Ráadásul nekünk még gyerekünk sincs, aki lefoglalna és tartaná bennem a lelket.

2015. jan. 22. 08:25
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Szomszéd kamionos, alig van otthon, asszony meg háztartásbeli, 3 gyerekkel. Ők azt mondták, hogy ha minden nap együtt lennének, akkor már rég elváltak volna :D
2015. jan. 22. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Mivel azt írod, gyereketek nincs, így te is gyorsan utána tudsz menni. Megvárjátok, hogy jön be neki a kinti élet, a munka, megéri e, és ha igen mehetsz te is. Hosszú távon külön élni, az nem jó. Nagyon stabilnak kell lenni a kapcsolatnak, hogy kibírja. Persze az sem mindegy, milyen sűrűn tudtok találkozni. Az én férjem 2 éve van kint, most válunk. Persze nem csak a különlét miatt, hanem mert olyan dolgok derültek ki róla, amikkel én nem tudnék már együtt élni.
2015. jan. 22. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Ha nincs gyerek, miért nem mész vele te is? Vagy egy kicsit később? Ha gyerek lenne, még rosszabb lenne. 4 gyerekkel voltam egyedül 1,5 évig, a férjem havi 3 napot volt velünk. Nehéz, de kibírható. Már külföldön vagyunk, együtt! :)
2015. jan. 22. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt gondolom a mi kapcsolatunk rendkívül erős. 15 éve vagyunk együtt jóban, rosszban és nincs titok egymás előtt.

Nem vagyunk már nagyon fiatalok, én 38, Ő 41 éves.

Jelenleg úgy érzem most csak a pénz lebeg a szeme előtt, és a még megvalósítatlan álmai, szerintem nem gondolt bele az egyéb nehézségekbe. Szerintem fel sem fogta még, hogy ez mivel jár.

2# Igaz lehetne, amit írsz, hogy kimehetnék utána én is, de az embert nem csak a gyerek tartja vissza.

Ő most felrúgja az eddigi biztos munkáját, nekem viszont itt a vállalkozásom, amiből ugyan nem gazdagodunk meg, de egyelőre egy biztos pont. Nem lehet mindent felrúgni, ráadásul nem tudom hosszú távra ráhagyni a házat és az állatokat senkire. Szerintem a totális új élet kezdéshez öregek vagyunk. A fogantatáshoz még most van az utolsó esélyem. Igen kicsi a lehetősége, hogy olyan területre és oda menjek ki én is, ahol többet tudnánk együtt lenni. Szerintem ha én is elmennék, csak tovább nehezítenénk a dolgokat.

2# Ha van kedved, privátban érdekelne, hogy pontosan mi is történt kettőtök között, mik derültek ki.

2015. jan. 22. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Így érthető, hogy nem akarsz te is menni. Azért gondolja ezt jól át a férjed, mert könnyen a házasságotok végét jelentheti ez a lépés így. Más az, ha valaki munka miatt akar külföldre menni, és ha bejön, akkor megy a család is. De így, én is el lennék keseredve a helyedbe.

Majd írok privit.

2015. jan. 22. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor én csak a kérdésre válaszolok. Nekem a bnőm kint dolgozik. Kéthetente tudunk találkozni. Felváltva jön ő, vagy megyek én. Kibírható 1-2 éves időtávon.
2015. jan. 22. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én férjem 3 hónapja dolgozik kint, azóta 1-szer volt itthon. Nagyon nehéz főleg amikor visszamegy, aztán 1-2 hét múlva úgy ahogy megszokom, persze ezt azért nem lehet teljesen megszokni. Jó esetben 6 hetente jár majd haza, de lehet hogy még ritkábban. Ezt 1-2 évre tervezi. Minden nap beszélünk skypon, és várjuk a hazajövés idejét :)
2015. jan. 22. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Első :) Talán éppen én vagyok a szomszédod :) 3 gyerekkel vagyok háztartásbeli, párom kamionos, de szerintem, ha mindennap itthon lenne, már szétmentünk volna. Nekünk jót tesz a távolság, bár az itthontöltött idő nagyon kevés, mind a gyerekek, mind az én szempontomból :(

Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: én már 10 éve élek így, az eleje nehéz volt, aztán megszoktam. Voltak pillanatok, ill. még vannak is, amik nagyon nehezek egyedül, de muszáj boldogulnom az életben, márcsak a 3 kisgyermekünk miatt is. Külső segítség nélkül lehetetlen bizonyos helyzeteket megoldani, de szerencsére mindig alakul valahogy.

2015. jan. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!