Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen származású férfihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen származású férfihoz mennél hozzá?

Figyelt kérdés
Ha egyet választhatnál.
2015. febr. 3. 14:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezt így meg tudnám mondani.

Viszont olyan férfit tuti nem választanék, akinek merőben más a kultúrája, vallás vagy származás miatt. Afrikai, távol-keleti, közel-keleti, ilyesmire gondolok. A magyar lenne a legjobb. De legalábbis európai.

2015. febr. 3. 15:53
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Igazából mindegy, bár személy szerint pl. a legtöbb fekete nem vonz szexuálisan, ami azért fontos lenne egy kapcsolatban. Ettől még nem azt mondom, hogy velük soha az életben, de mikor elképzelem a jövendőbeli társamat, akkor más jelenik meg a szemeim előtt.

Nálam inkább az számít, hogy ne legyen igazán tradícionális felfogású. Pl. nem házasodnék vallásos emberrel, olyannal, aki szerint nekem mindenképp gyereket kellene szülnöm, aki szerint nem láthatok más meztelen férfiakat (nem sztriptíz bárra gondoltam, hanem a hobbimhoz, rajzoláshoz a modellek), "megtiltaná" hogy tetováltassam magam... Ilyen típusú emberhez nem tudnék és nem is akarnék alkalmazkodni.

2015. febr. 3. 17:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem német, Németországban élünk.
2015. febr. 3. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
86%
hát magyarhoz fogok, de a holland férfiak és a holland felfogás mindig is nagyon tetszett :)
2015. febr. 3. 18:02
 25/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) én mindenkit felpontoztam :)
2015. febr. 3. 18:05
 26/26 anonim ***** válasza:

A párom magyar, de Németországban élünk. Őt választom. Meg Pikachut.

Nem lenne bajom továbbá az európai származású emberekkel, valamint az európai gondolkodású, de afrikai származású (esetleg félvér) emberekkel sem. Legkevésbé ázsiai (nyilván kínára és japánra gondolok elsősorban, de indiai is ide tartozik) származásúval tudnám elképzelni.

Az orosz egy külön kérdés. :)

Valójában egy emberben a személyisége fog meg, ha az megvan, akkor minden meglehet, csak akarni kell.

Mivel a párom az álompasi nekem, ezért őt választom, tehát végül magyar. :)

2015. febr. 3. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!