Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnéd, ha a férjed kiskora óta rondán csámcsog minden egyes étkezésnél?
Szerintem ha hozzámentél, akkor már viseld el. Gondolom a férjed nem két éves. Ha csámcsog, hát csámcsog, ne cseszegsd. Nekem anyám csámcsog, hát most mit csináljak vele? Töredelmesen bevallja, tudja, hogy csámcsog, de így esik neki jól.
Nekem volt egy pasim. Én nem is csámcsogok, de vele nem lehetett együtt enni, mert az is zavarta, ha mellette rágott valaki valamit. Megőrjített. Nem lehetett vele leülni enni egy jót, mert már ment a hiszti, hogy ropog a saláta/répa stb a fogam alatt. Már nem vagyunk együtt. Meggyőződésem, hogy a közös étkezések fontosak egy kapcsolatban és az is, hogy nem vezet jóra ha valakit meg akarsz változtatni. Ha 10 évig kibírtad és most hirtelen nem, én inkább azon gondolkodnék, mi egyéb más van, ami probléma a kapcsolatunkban.
Tudod a piszlicsáré hibák már akkor szoktak nagyon zavaróak lenni, mikor más is van.
Egyébként engem személy szerint nem zavarna, hogy csámcsog, ennyi belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!