Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó felfogás ez a házasságról, amit a fiatal lányok akarnak követni?
sztem ez nem kor függvénye, hanem agyé és felfogásé. Ha valaki ezt tekinti követendő példának, hát tegye, de legyen azzal az is tisztában, h ez később mivel járhat.
Jómagam világ életemben a saját életem csináltam, de sosem mondtam, h ehhez nem jó egy társ.
Annyiszor bebizonyosodott már, h a könnyű életnek is megvannak a maga árnyoldalai is. Nem baj, ha vki ezt választja, csak legyen vele tisztában, h ennek is következményei lehetnek.
Hű, de 0%-ot kapott mindenki. Nem mintha ez annyira fájna, csak régen láttam olyan kérdést, ahol egymás után legalább 6 különbözőféle választ így lenulláztak.
Valakinek nem tetszik, hogy szerintünk a legtöbb nő nem otthon mereszti a popóját.
Utolsó, ha van kedved megírhatod nekem kire gondolsz;) pl insta accountot vagy bármi:)
Am nem én pontozgatok le, nem értem ezt ki élvezi.
Köszönöm a válaszokat még egyszer.
Én azt mondom, hogy ha egy pasi elvárja egy nőtől, hogy a gyereknevelés-háztartásvezetés legyen a nő dolga, és csak a nőé, akkor a férfi teremtse meg az ehhez szükséges (anyagi)feltételeket ÉS ne tekintse cselédnek az otthon lévő nőt.
Én most éppen itthon vagyok, nem dolgozok, de megteremtem a páromnak azt a hátteret, amibe szívesen jön haza munka után. Vezetem a háztartást, mindent én csinálok itthon, ő pedig dolgozik. Egyenlőek vagyunk, ugyanannyi beleszólásom van abba, mire költsük a pénzt, mint neki abba, hogy mi lesz a vacsora. Közösen beszélünk meg minden ilyen dolgot, és nem érzem, hogy elnyomna, vagy kitartana, beleteszem én is az én részemet, ő is az övét.
Amikor dolgoztam, akkor is így voltunk, azzal a különbséggel, hogy a háztartást akkor ketten vezettük, ő is kivette a részét belőle.
Munkamegosztás.
Ha máshogy viselkedne velem szemben, akkor persze az más kérdés lenne. De úgy gondoljuk, hogy ő azért tud ennyit dolgozni és ennyit keresni, mert én támogatom, így a keresete közös.
Mind a kettőnknek van spórolt pénze is a közösön felül, ha elhagyna, tudnék hova lépni, nem lennék a nagyvilágba.
DE ha egy nő kifejezetten úgy keres párt, hogy az majd eltartja, csak szül neki pár gyereket, akkor azt nem támogatom és nem jó követendő példa. Minden ember más, minden kapcsolat más. A benne élő emberek igényeinek kell megfelelni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!