Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal hazasok, ti mivel toltitek az idot?
igen, főzés, vacsi, tv, közös sorozatból egy új epizód. én olvasok, vagy tanulok, ő gépen játszik.
pakolás
de évszaktól függő, télen nem nagyon megyünk ki a házból, csak ha van hó, meg 1x megnézni a kivilágítást.
tavasszal , vagy nyári estéken többet vagyunk kint a szabadban, biciklizni, vagy sétálni
kártyázni is lehet, az nincs 3 óra.
ha szeretitek az édességeket, akkor valami desszertet készíteni, közösen hamarabb megvan.
Közösen főzünk, borozgatunk, néha olvas valamelyikőnk, a cicáinkkal foglalkozunk, szinte minden 2. nap forró habfürdő, gyertyafény, relaxációs zene, néha masszázs, néha valamelyikőnk a hobbijával foglalkozik 1-2 órát, playstation-ön is szoktunk együtt játszani, ha van épp olyan játék, amit mindketten kedvelünk. Sokszor nézelődünk programok után, hogy hova menjünk hétvégén, ezt a gép elől is meg lehet tenni.
Valahogy még sosem volt ilyen gondunk, hogy hogyan üssük el az időt, inkább az, hogy nagyon hamar elmegy :)
jajj igen! Ki gondolta volna, hogy bele lehet ebbe is kotni. Igen!!! Szeretkezunk es nem szexelunk, jajj de nagyon bokte a szemed. Mert te mindig tokeletesen fogalmazol, igaz?
Nem iszunk sosem! Meg szilveszterkor sem. Anti-alkoholistak vagyunk! De neked jo szorakozast!!
A Tobbieknek koszonom!!
Hat igen nekem is ez a bajom, hogy a napi rutinon kivul masra nem nagyon jut ido vagy mar annyira faradtak vagyunk, hogy kedvunk sincs semmihez. :(
A kartyara es sakkra en is gondoltam. :)
O a konyhaba nem teszi be a labat, de az egyutt sutogetes is jo otlet lenne.
Varom a tobbi valaszt! Tovabbi szep napot!
Nem is az, hogy nem tudjuk, hogyan ussuk el az idot, hanem hogy elmegy a napi rutinra.
Mi hazat nezunk es babaholmikat + autot es nyaralasokat mi is szervezgetunk alkalom attan. A habfurdo de jo is lenne, de csak zuhanyzo van a lakasban. :( Sajat hazban tuti lesz egy nagy kadam. :)
Masszazs is van ritkan, mert faradtan arra sincs kedve mindig. O meg nem szereti a masszazst, mert csikis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!