Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó felfogás ez a házasságról, amit a fiatal lányok akarnak követni?
Én meg pont úgy látom, hogy egyre több nő tanul, több szakmája is van, nem akar a férjétől függeni. Inkább régebben volt ez jellemző.
Manapság talán bizonyos körökben népszerű ez az életstílus, a "közösségi oldalak népszerű magyar szereplőinek" körében, de a való életben nem.
4: hajrá, ne foglalkozz vele, ki mit mond :)
Én 19 évesen férjhez mentem, egy év múlva szültem is, tanultam is, hitelem sincs, férjnél vagyok 20 éve, mégis azt mondják sokan, hogy jaj, fiatalon nem lett volna szabad...
Hálistennek nem sok olyat ismerek, aki ennyire másoktól akarna függeni, hacsak azt a pár pasast nem nézem, akiknek még 30 fölött is a mama főzi a vacsorát és nem tud beindítani egy mosást.
Azért hálistennek, mert veszélyesnek tartom a kiszolgáltatottságot. Mondom, szerencsére felénk nem jellemző, legalábbis a lányok, nők körében abszolút nem. Sokan otthon maradnak a gyerekkel egy-két évig, de előtte is volt állásuk és utána is mennek vissza.
"Úton útfélen belebotlok közösségi oldalak népszerű magyar szereplőibe akik fiatalok, szépek, gyerekük van, nem kell dolgozniuk."
Írj már légy szíves egy-két példát, mert nem nagyon tudom kire gondolsz. Ha a tévében szerepel, lehet, hogy a forgatás is munka, amit csinál. Vagy honnét tudod, hogy nem dolgozik, vagy épp nem gyed-en van...stb?
Alapvetően az én gondolkodásomat nem befolyásolja a tv, és már régen rossz, ha valakiét igen. Persze, van arany közpút, amit meg kell találni, de ezt sok minden befolyásolja (hozott minta, értékrend, lehetőségek), és ez mindenkinél más, szóval kár egységes jónak tartott sémát keresni. Arról nem is beszélve, hogy általában senki nem lát bele teljes mértékben a másik életébe. Lehet, hogy akiről azt gondolod, hogy semmit nem csinál, és ki van szolgáltatva a férjének, az több lábon áll, de te erről nem tudsz, mert az nincs a tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!