Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, kb.2 év után tényleg csillapodik a nagy szerelem és átalakul szeretetté?
Ez minden korosztályra igaz?
Én 2 és fél éve vagyok együtt a párommal, és nemrég óta együtt is lakunk, de abszolút nem csillapodott, csak egyre erősebb és erősebb a szerelem.
Gondolom, most azt gondoljátok, hogy fiatal vagyok és ár együtt vagyunk jó ideje, a friss együttélés miatt érezhetem ezt.
Volt már ezenfelül egy másik 2 éves kapcsolatom, természetesen ott még nem laktam együtt az illetővel, de ott 2 év után már azért éreztem, hogy nem akkora a rajongásom.
Lehetséges, hogy valaki komolyabban évek után is szerelmes?
22N
Házas, több éve, akár 10-20-30 éve együtt élő emberek véleménye érdekelne, de írhatnak fiatalok is :)
3-as, sajnálom.
Miben érzed ezt megnyilvánulni, hogy elhidegült?
Két emberen áll a vásár!
Ritka az,ahol mind2 fél tesz azért,hogy boldogok legyenek.
Nagy tapasztalatom nincs, három és fél éve vagyunk együtt, de nem csökkentek az érzéseink a második év után. Pont volt egy kis eltávolodás akkor, de utána még erősebb lett a szerelem.
Úgy hallottam, a hetedik év kritikus.
Csak az a szerelem múladozik 2-3 év után, amelyik nem igazi.
Ha tényleg minden téren passzoltok, és igazán szeretitek egymást, akkor a szerelem megerősödik és szerelmes szeretetté változik.
Már párszor leírtam. A szerelem olyan mint a láng. Látványos, ingadozó, erőteljes. A szeretet, a szerelmes szeretet pedig olyan mint a parázs. Stabilan forrón ég, nem látványosan, de sokkal több meleget ad.
A láng egy idő után elalszik, főleg ha nem törődnek vele. Igazi érzelmeknél elmélyül, és parázs lesz, amúgy elhamvad. A parázs is néha lángra kap, főleg ha táplálják.
Nekem fontosabb és sokkal szebb, több összetartást ad a szerelmes szeretet.
Van aki meg a lángot hiányolja, pedig az csak a felszínt karcolja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!